Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B. Tamas

    aktív tag

    Sziasztok, biztos nagyon egyszerű a problémám, csak épp azt sem tudom, hogy hogyan kezdjek neki a kereséshez a megoldásért.

    Szóval a sztori röviden, hogy vettem egy új notit. A HDD-t átraktam a régi gépből, mint másodlagos winyó. A gond ott kezdődik, hogy vannak mappák, amiknél állandóan felugrik, hogy csak rendszergazdaként férek hozzá, de ami rémisztőbb, hogy vannak bizonyos fájlok amiket abszolút nem is enged semilyen módon megnyitni vagy másolni, szóval semmi.
    Gondoltam, hogy majd jól kitolok vele és a jobbklikk/tulajdonságok/biztonság fülön majd a tulajdont átveszem az új gépen. Hát nem, semmit nem enged csinálni az adott mappákkal. A régi gépbe ha vissza teszem minden frankón működik (hálistennek még nem formáztam azt). Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt a védelmet vagy nem tudom minek nevezzem, hogy lehet levenni a teljes meghajtóról, minden mappáról, fájlról?
    Előre is köszönöm a segítő válaszokat, hasznos tippeket!

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés