- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@no
tag
Sziasztok!
WDS-MDT körben lenne kérdésem. Ma szerettem volna a 1803-as image-t először használni, de mintha hiba került volna a gépezetbe, ugyanis az automata újraindítást követően a Capture rész fogadott. Nem volt időm kipróbálni 1709-el újra ma már. Nem tudom már, hogy 1709-es ADK-t tettem-e fel, de ha igen, akkor elég frissíteni és helyre állhat a probléma? Tudom, hogy a 1803-nak változott a telepítést követő beállítási metódusa, az okozhatta ezt!? Task sequencer be van állítva, de csak pár apróságot módosít és amúgy előtelepített wim fájlt használok.
Vagy esetleg mást is kellene használni?Ja, mai csoda... WSUS-ból sehogy se akart kijönni a 1709 és a 1803-as upgrade, már többször próbáltuk különböző gépeken. Tavasszal tették újra a WSUS szervert, átkerült fizikai vasról Hyper-V-be. Ma egy jól irányzott kereséssel kiderült, hogy IIS-nél a MIME Type-ba fel kell venni a .esd-t ... kipróbáltam... és utána 15 perc múlva a teszt gépen ott vigyorgott az órák óta lejönni nem hajlandó telepítő...
Ahogy olvastam 1511 óta van ez, de én féléve sem foglalkozom "komolyabban" ezzel a résszel. Szóval erősen meglepett, hogy egy ilyen apróság mennyit lendít előre a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest