- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz rob210 #87152 üzenetére
Áhh, oké, köszi. Esetleg valamelyik korabeli másik modell, pl. Megane vagy Scenic ilyen alkatrésze csereszabatos ezzel?
A klímapanel kijelzője cserélhető külön?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
senior tag
Tegnap vettünk a faterommal egy mk3 Cliot, így már két Clio is van a családban, egyforma motorral, majdnem egyforma színben.
Észrevettem, hogy pixelhibás a digitális klíma és a gyári rádió kijelzője is. Ezeket lehet javítani olcsón, vagy a megoldás csere bontottra? Esetleg van értelme kontakt sprayvel próbálkozni a csatlakozásoknál?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
senior tag
válasz rob210 #86938 üzenetére
Köszi, ebbe az irányba fogunk elmozdulni. Személy szerint inkább Cliot választanék, mert praktikusabb, de majd meglátjuk milyen a kínálat. Amit első blikkre láttam, hogy most se lesz egyszerű jó áron jót venni
-
senior tag
Tiszteletem,
Anyámnak vettünk pár hónapja egy Clio 3-at 1.2 benzines motorral, eddig nincs rá panasz.Most faterom akar venni autót melóba járásra (napi 2*10km). Néztem neki Twingokat és találtunk egy 1.2 TCe GT verziót. Ezeknél a 2008 körüli Twingoknál melyik az ajánlott motor? A turbóstól a sok rövidtáv miatt kicsit félek.
-
senior tag
válasz LamerGyuri #86421 üzenetére
Nincs még meg a forgalmi, osztrák import autó és szerb forgalomba hozatal, anyukámé a kocsi Elvileg a vámolás és a műszaki vizsga során is ellenőrzik a motorszámot, tehát meg kell lennie valahol. Szerbiában egyébként évente van műszaki, agyrém.
#86422 rob210 akkor nem csoda, hogy nem találtam ott semmit szerintem minden ugyanaz, legalábbis az alkatrészkereső ugyanezeket jelenítette meg. Jövő szerdán kiderül, szóltam a szerviznek, hogy hozott anyaggal kéne dolgozni, nem panaszkodtak. Lesz egy teljes átvizsgálás is, mivel vásárlásnál csak szerelő nézte át, szervizbe nem volt lehetőség elvinni.
#86425 Nordik már át volt véve a csomag, illetve haza is vittem, egyhamar nem tervezek menni ismét Szerbiába, így egyszerűbb volt nem törölni.
-
senior tag
válasz rob210 #86315 üzenetére
Nah, jól bevásároltam a Kovács Autónál alkatrészből, félrenyomtam és nem az 1.2 75 lóerős motorhoz vettem meg a szűrőket, hanem az 1.2 65 lóerőshöz. Aztán módosítottam a garázsba elmentett autót a megfelelőre, lefuttattam a keresőt és ugyanazokat a cikkszámokat hozta ehhez is, szerintem nincs eltérés, úgy hogy remélem jó lesz (D4FD740 a motorkód).
Viszont próbáltam a motorszámot megkeresni és nem találtam meg. A nívópálcától balra kerestem, de ott egy sík felület van. Érdekes, mert az autó átment a szerb műszakin, előtte meg Ausztriából hozták be Magyarországon keresztül, tehát gondolom valahol csak rajta van.
-
senior tag
válasz rob210 #86313 üzenetére
Köszi, felírtam mindent! A generátorral pont most szívok én is a Fordommal, az autóvásárlás napján villant fel a kis akku visszajelző a műszerfalon Még szerencse, hogy autóvillamossági szerelő kísért el minket autót venni.
Mennyire gyakori egyébként, hogy a szerviz hozzájárul ahhoz, hogy az általam vitt alkatrész legyen beépítve? Anno nem voltam ennek a híve, de lehet, hogy olcsóbban be tudom szerezni a Kovács Autónál, mint a szerelő Szerbiában. Nem akarok pofátlan sem lenni, tudom, hogy sok szerelő az alkatrészen megkeresett pénzből él, de jó lenne, ha minőségi alkatrész kerülne bele.
-
senior tag
Sziasztok,
Ismét családtaggá vált egy Clio, most egy 2006-os 1.2 D4F740 motorral szerelt darab, anyukám vásárolta. Van hozzá szervizkönyv és gyári kezelési útmutató német nyelven, de sajnos nincs nálam jelenleg. Inkább titeket kérdeznélek, hogy ebbe a motorba melyik olajat ajánlott tölteni? Az Elf Evolution 900 SXR 5W40 4L néztem ki, mert visszaolvasva már lett korábban ajánlva.
Akarunk cseréltetni komplett vezérlés és hosszbordásszíj-szettet is, ezekből jó az SKF, INA vagy Dayco márka?
-
senior tag
Sziasztok,
Clio III-ból melyik az a benzines motor, ami biztosan kerülendő? Anyámnak nézegetünk autót és a Polo, Fabia, Clio, Corsa D, Grande Punto, 207 vonalon mozgunk leginkább."A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."