- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
esetleg racing bazar.
-
weiss
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Jogos, láma kérdés volt
-
rob210
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Aki ismeri a típust simán megveszi

-
Bass
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hát nagyon fura,a simsonomét jobban szerettem anno 😆
-
imyourfriend
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
8200 201 099-et ír a szelepen, ez lesz az.
-
szebe
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Tudni kell szelektálni az ilyeneket. Megane 3/4 csoport még istenes ebből a szempontból, legalábbis én elég sok mindent megtaláltam keresővel, stb, és viszonylag kevés a szemét.
Vétel előtt több csoportba beléptem, máshol csak rosszabbak voltak. Releváns infót nagyítóval kell keresni, egymás "levadászása", meg mosás utáni képek vég nélkül, az bezzeg megy.
-
Jaded
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez 1.6 sce-hez van
Direkt odaírtam
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az a neve hogy terminál.
#95660forceberg:
Ez konkrétan egy Megane 2 CC/SL kapcsolónak a csatijába megy, de gondolom több helyen is alkalmazták.Illetve kellesz vennem olyat is ami a motorvezérlőre megy, de azt majd még meg kellesz néznem milyen fajta.
#95661tycon:
TME-n nagyon sok féle van, de kb a felénél fotó sincs illetve méretét stb... nem tudom megmondani, így látatlanban necces venni. A csatlakozón is a gyári számon kívül mást nem látok, arra meg nem találtam sehol találatot eddig.Viszont találtam egyet ami eléggé hasonlít, holnap lemérem az enyémet tolómérővel mennyire egyeznek méretileg.
-
Ukeve
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
És van esetleg olyan ajánlott bluetooth-os OBD olvasó, ami nagy többségnek bevált?
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
"ha nincs üzemanyag hogy tud elindulni a belső égésű motor?" Hmm. Alfoldi vagy? (Nem robert)
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
A garavitacio csodakra kepes.
-
zsolt1129
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
"gyári új vezérműszíj szett vízpumpával"
Ebből következtetek, hogy ùj és gyári minden. -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mindkét képen ott a gyári rönó doboz. Gates, vagy talán Hutchinson lehet az eredeti.
-
rob210
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Oké 24évről beszélgetünk.
De igazad van, volt különálló márka.
-
Gergello
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem negatívként írtam.
-
gergo5991
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
k4m 1.6 benzinesbe is kell ilyet végezni? nem vagyok jártas ebben a kokszosodás kérdésben, melyik autóra érvényes.
Másik kérdés:
eddig csak nyáron bekapcsolt klímánál ingadozott álló helyzetben a fordulatszám 700-900 között mikor le fel kapcsolgatta magát a klíma.
Most télen klíma nélkül is produkálja ezt álló helyzetben. Bestartolom aztán 1100rpm fél-1 perc után leesik 700-ra és ott 700-900 között ugrál random, a rádió kijelzője is van hogy elhalványul aztán felerősödik ahogy váltakozik a fordulat, a kocsiban bent ilyenkor vibrálást is érezni, rezonál.
Valami a generátorral lehet? -
tycon
tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Magyar oktatás. Nem tudom, mekkora a színvonal, azt, tudom, hogy a fiam adjunktus a BME-n, és ő volt a Maszat 2 szoftveres csoport vezetője. Most is a Skyint-et vezeti, alapította, ami űrkitatási pályázatokat nyer, és dolgoz ki. Űreszköz javítása, vezérlése, tervezése, szoftverei fejlesztése. Nyilván máshol meg más van. Az állami, miniszteri kocsik javítása az nyilván olyan színvonal, amivel nem büszkélkedhet senki. Látom 14 éve léptél be, sok mindent láttál már. Egyébként velem nem kell küzdened, én nem vagyok ellenség. Van amit rosszul, vagy nem tudok. De ez változhat, ha segítenek.
-
weiss
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
De mi a tököm kerül ezen ennyibe?
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Köszi az infót, fogok rá figyelni.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Beszéltem egy Renault szerelővel (had ne mondjak nevet és megyét,várost) de azt mondta az új gyári az 560e forint. Azért ennyit nem szeretnék rá költeni.
-
rob210
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
3 évet vállalnak rá visszamattulás ellen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Fólia kell rá, és akkor nem lesz mattulás évekig. Ha csak polír, akkor max 1 év.
-
weiss
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Lehet, mert a motorháztető szigetelése meg volt rágva, de a kereskedés munkatársa sem tudta.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nos, tegnap kimertem a dolgokat, a generator 14.6V-ot ad. Gondoltam leveszem az elso, bal oldali hutomaszk lamellakat es megnezem a vezerlest, amennyire csak tudom (csak keso este volt idom), es lam a feszitogrgobe beszorult valami. Hat kerem alasan egy nagyon massziv falevel szara volt a feszito gorgo es a bordasszij kozott, ami nem akarodzott kijonni. Vegul egy flexibilis kampoval tudtam kiszedni, mire a hang elmult. En meg ilyet nem lattam eletemben, hogy egy falevel igy tudja imitalni a haldoklo generator hangjat, es meg az aslapjaratot is igy megcibalta.
Es a poen az,hogy kb 20km ment asszony igy vele, es nem serult meg a falevel szara, nem dolgozta ki magat. Noobnak erzem most magam
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ha beker 1000 Eurot a javitasert, es nem tudom Magyarorszagra hazavinni, akkor igen. Kicsit tobbert meg veszek uj TüV-oset (2 ev muszaki). Lekapom a jo felniket gumival, atrakom a masikra ez meg megy bontoba. Itt igy mennek a dolgok sajnos. Hidd el, nem eri meg egy Modus miatt München melle jonnod. 800.000.- 1 millio Ft-ert talalsz olyat, mint az enyem. (Igaz en elmondom minden elozmenyet es nyugjet-bajat
) -
rob210
Topikgazda
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az összes

Nem tudom, hogy volt-e benne 106 le verzió, de azt kerülném, ha volt.
Kisteherbe az a motor nem való. -
rodeo74
csendes tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nevük, meg a szerződés szerint biztosító, de legyen alkusz.
A lényeg hogy volt valakinek dolga velük ?
Elvileg lehet bármelyik szerelőhöz vinni a kocsit, de látatlanba kell árajánlatot adnia... Ha nem azt találja a szerelő mikor szétszedi a motort, akkor vajon fizet abiztosításalkuszás vagy sem ?
Köszi -
rodeo74
csendes tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Igen alap lenne...
De sok helyen csak a kötelező minimumot adják.
Mindegy én örültem hogy ilyen hozzá állást kaptam
-
domper2015
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem mindenhol, pl. egy okmányirodában néha legszívesebben telibe hánynának, pedig tőlünk kapják a fizetést (tudom, hogy elég keveset). A normális bánásmód lenne az alap, szerintem.
A rugó elfáradásának nincs mindig látható jele, az előző F. betűs kombimban 240 E körül a hegyek között haladva rendesen hányingerem volt, táncolt a feneke. Javaslat hátsó gátló csere, legyen.
Kicsit jobb lett, de még nem volt az igazi. Kértem a rugók cseréjét, amikor kivették a fiúk szóltak, hogy csodát láthatok. Az 50 kg-os tanuló srác a saját súlyával összenyomta, pedig nem ült az autó. Kombi = pakolás. -
polonic
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Video itt, az lemaradt.
-
polonic
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Miért számít az az 500 km? A videóban 800 mérföld volt. Ezért az 1500. Ennyi.
Tudom, az 1287 km lenne. De kerekítettem, ahhoz viszonyítva. Ennyi a tudományos magyarázat.
Ha bővebben érdekel, meg tudod nézni q videót. -
polonic
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mert csak.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyébként műszakilag nézve kit zavar, hogy olajteknőben van némi fémreszelék? Ha meg van oldva, hogy ne tudjon feljutni, akkor no problem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Markakerekeses. Sima magánszemély vásárlás, Mo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Es a poen az,hogy kb 20km ment asszony igy vele, es nem serult meg a falevel szara, nem dolgozta ki magat. Noobnak erzem most magam
mycso
rob210