Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Wiz Khalifa

veterán

válasz zsola400 #95900 üzenetére

Rosszul fogalmaztam. A lényeg hogy ha a tekercs enged el akkor a kártyát nem érzékeli az autó. Ebben az esetben a tekercs nem vált el a nyákról szimplán a három gomb szűnt meg létezni.
    mycso:
    Közben szétszedtem a kártyákat (3db van nekem, egy teljesen gyári, egy gyár,i de utángyártott házban meg egy teljesen utángyártott) a gyári kártyánál a tekercset kell cserélni mert el is van válva a nyákról meg sérült is, a gyári, de utángyártott házas annak nem mennek a gombjai, ház nélkül izomból nyomva a gombokat működik szóval azon gombcsere kell, a tekercs jó, nincs elválva bár attól újra fogom forrasztani őket és az utolsó kártya a full utángyártott ott is a tekercs van elválva a nyákról.

Szóval összegezve a dolgot nincs nagy gond. Kell 3 mikrokapcsoló, egy új tekercs meg 3 ház mert mindegyik ház itt-ott sérült volt már. Illetve ha már ennyire bele lendültem az utángyártott kártyának a fantom kulcsát is megcsináltatom, hogy 3 teljes értékű kártyám legyen. :)

Új hozzászólás Aktív témák