- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
Reaper04 #18600 üzenetére
Manuális klíma. Benyomom az AC gombot,a led világít,belső keringtetésre tettem a levegőt és vártam.A bekapcsolásnál semmit sem változott vagy ingadozott az alapjárat,és kb 10perc járatás után sem lett hidegebb a levegő,még a +20ban sem.
rob210 : Én is elöször a nyomásérzékelőre gyanakodtam,de persze biztosra nem tudom.Olyan paszta kellene amita kontakt miatt szoktak az érintkező felületekre kenni,pl ilyen van a trafókon is! A kontakt spray szerintem csak rövid ideig megoldás,ha sürün kap vizet,párát a csatlakozó,akkor hamar vissza oxidálódik.
Mi lehet ennek a pasztának a neve?tresh: Igazából nem az ár a lényeges,olyan nagy eltérések nincsenek a klímások közt,max pár ezer forint ugyan annál a munkánál.Olyan szerelőt keresek aki érti is a dolgát,és esetleg ismeriis ezt a tipust,egyébként hamar jár ugy az ember mint rob210 ismerőse.Kicserélnek mindent és nem is az a hibás hanem egy pár ezerforintos dolog.
Nem tudom hogy Zoli foglalkozik e klímával,ő az aki tutira ismeri ezt a tipust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged