Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sari
tag
És ha veszek még egy 1gb-os kingmax ramot? Akkor lenne 2x512mb és 2x1gb. Úgy elképzelhető hogy jó lenne? Talán még dualban is mennének.
-
Sari
tag
Ha a dimm1-ben van egy 512-es és a dimm2-ben van az 1gb-os akkor a másik 512-est nem látja egyik foglalatban sem. De ha az 1gb-os nélkül próbáltam, akkor bármelyik foglalatban látja az 512-eseket.
Gondoltam hogy szerzek valahonnan egy másik bios-t hátha azzal, de nem találtam még. -
Sari
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: A gépemben van 2x512 mb kingston ddr400-as ram. Ezek mellé a ramok mellé akartam beletenni egy 1gb-os kingmax ddr400-as modult. De nem ismerte fel az alaplap. Próbáltam cserélgetni a modulokat hátha az a baj hogy rossz helyre tettem de sehogy se jó. A lapon 4 dimm van. 2 zöld, 2 lila. Megnéztem a lap könyvét és ott az van hogy a zöldeket töltsük fel először. Beletettem a 2db 512-es modult az 1-es és 3-as zöld foglalatokba. Az 1gb-os mudult meg a 2-es és 4-es foglalatba is próbáltam de nem volt jó. Ezután próbáltam minden variációt, de csak az 1-es és 2-es foglalatban lévő ramokat ismeri fel. A lap :MSI K8N SLI Platinum. A dual channel nem érdekel úgysem gyorsítja számottevően a gépet, de azért azt a + 1GB ramot sztem megérezném.
BIOS a legújabb van. Az időzítéseket nem tudtam állítani mert nem találtam sehol a bios-ban.Mi lehet a gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002