Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci7878
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek!
Nem tudom milyen ramot vegyek a gépembe ami megbízható,jól tuningolható és persze pénztárca kímélő.Ebbe a gépbe kellene !:
-CPU Intel dual E5200
-Alaplap Gigabyte GA-EP35-DS3
-Videaocard Gainward 9600GT 512MB PCI-ECsak tényleg hozzáértő válaszokat légyszi.
Köszi. -
-
laci7878
csendes tag
válasz Gyuri27 #24643 üzenetére
meg mondom őszintén egyszer beállítottam hogy a cpu 4.0Hz fusson,de valamit elrontottam,mert kb 2 hónapig bírta(nagyon csúcs volt) és úgy állt vissza alapra hogy ki be kapcsolgattam készenlétre egy nap amikor nem kellett egyfolytában.
Nagyon kezdő vagyok hozzá úgyhogy ha tudsz nekem segíteni mit és hogyan állítsak be azt megköszönném.
Nem tudom mikor tudnánk összebeszélni,ha gondolod vegyél fel msn-re és talán úgy,ha tudsz.
Most sajna nem érek rá,viszem az asszony moziba ,de holnap estefele vagy amikor gondolod.
Köszönöm előre is. -
laci7878
csendes tag
Sziasztok.Nekem 1 nagy segítségre lenne szükségem.Szeretném egy kicsit ,úgy 70-80%-ra feltuningolni a gépet,ha bírja. Úgy a procit,a ramot,és a vid.kártyát is.
Segítsetek ebben,hogyan is tudom ezt megvalósítani ha lehet.-Alaplap. Gigabyte GA-EP35-DS3
-CPU: Intel Dualc. E2180 2.0 Ghz 800/1M box
-Ram. 2*1GB PC6400 DDR800 Kingmax
-Videocard. Gainward 9600GT 512MB PCI-E
-CPUFAN TITAN TTC-NK34TZ HűtőBocs,hogy ide írok,lehet,hogy nem a megfelelő oldalra,de senki nem akar,vagy tud a többin segíteni.
Köszönöm.
-
laci7878
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
-
laci7878
csendes tag
A két ram közül melyiket ajánlanátok?
-CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz DHX CL4 KIT
-CORSAIR DDR2 XMS2 800MHz 2048MB C5 KITVagy maradjak a 2*1 GB rr2 800 kingmaxnál?
ugye ne!!!! -
laci7878
csendes tag
Ebbe kellene:
-CPU INTEL DUALC.E2180
-alaplap:GIGABYTE GA-EP35-DS3 775
-videocard. GAINWARD 9600GT 512MB PCI-E
Előre is köszönöm a segítséget. -
laci7878
csendes tag
Sziasztok.Segítsetek légyszi.
Szeretnék egy jól tuningolható ramot-ramokat a gépembe ami P35-ds3 és egy E8400-assal megy de nem tudom melyik-milyen lenne a jó. -
laci7878
csendes tag
sziasztok.tudnátok nekem abba segíteni,hogy mi a külömbség e két ram között?
1ingston HyperX 2x1GB DDR2 1066MHz KHX8500D2K2/2GN
2ingston HyperX 2x1GB DDR2 1066MHz KHX8500D2K2/2G
És melyik lenne jobb vétel?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
laci7878
csendes tag
Köszönöm fiúk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Hardcore café