- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
PROTRON #59538 üzenetére
Köszi szépen akkor ezen már nem pörgök tovább!
Volna még egy kérdésem. Jelenleg ugye 2*16 Gb-om van. Ha ugyan ebből a kitből tennék még 2*16 Gb-ot a lapba akkor az a sebességből visszább venne vagy ugyan annyi lenne lenne mint most dualban. Ezt a típust az alaplap dualban támogatja. Ha tennék bele még egy kit-et akkor nem okozna problémát, hogy ezt csak dualban támogatja?
Remélem, hogy nem voltam túl zavaros.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Kicsit update-eltem a gépemet és valamit észrevettem az új konfigon.
A BIOS ezt jeleníti meg:
Fent látszik, hogy 3600MHz-es a RAM viszont alatta meg azt írja, hogy 2400 MHz. Ha kikapcsolom az XMP profilt akkor 2400MHz-re beáll mindenhol.
Ha így van beállítva ahogy a képen is látszik akkor a windows is azt írja, hogy 3600MHz-es a RAM.
Az lenne a kérdésem, hogy ez így normális és ne is foglalkozzak vele vagy valamit nagyon nem jól állítottam be?Köszönöm előre is a segítséget!
-
Anulu79
addikt
válasz
Beni97 #52389 üzenetére
Ha jól emlékszem feljebb olvastam valahol, hogy működne így a dolog nálad is. Az 1600-as is 1333-on menne. Én amúgy javulást tapasztaltam anno amikor 8 giga helyett 16 giga ramom lett. Nekem a rendszer is hamarabb bootolt be.
A fejlesztéssel meg én is úgy voltam, hogy ha fejlesztek akkor már ddr4—re érdemes. És igazad van, rengeteg lóvé. Épo a közepén vagyok.
-
Anulu79
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy az mit befolyásol, hogy a ramon csak az egyik oldalt vannak chippek és nem mind a két oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest