Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Ősember
üzenetére
Hello. Probáltam már külön külön slotban.....a plusz feszt majd még megprobálom.....A giga oldalán néztem és benne van a listán az én ramom is.......bios frissitést meg majd megprobálom....De lehet h az lesz a legjobb h ha valami másik ramot veszek....Mit ajánlanátok helyete?Hasonlo árban?
zoleee -
Zoleee89
aktív tag
válasz
Ősember
üzenetére
kb 4 hete vásásroltam a konfigom..és azota mindig van vele valami bajom....800mhz-en kiváloan megy....de 1066mhz-en hibázik...ha meg 1066mhzes akkor menjen annyin is 2.2v-on megy most 5-5-5-15ön....már alaplapot is cseréltek.....eddig midnig az alaplapra gyanakodtam h azért fagymeg a gép,meg azért kapok mindig kékhalált.....de alaplap csere után sem oldodot meg.....most teszteltem le miután azt mondták a szervizben h tökéletesen müködik....de nem érettem h miért fagy akkor le??"jó a szerviz...."kedö vagyok eddig még csak amd-m volt.....
üdv zoleee -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok
Gigabyte ep45-ds3
C2D E8400+CM hyper 212
kingston hyperx 1066 2x1gb
ati hd 4850 512-es
gigabyte 460-as táp
Ez van a gépemben és a ram nem megy csak 800mhz-en.
1066mhz-en csomo hibát csinál kb 1perc után ramtesztelöben.Windows alalt állandoan kékhalált kapok.A ram 2.2v-on megy és semmi sincs felthuzva.
Szerintetek érdemes lenne egy másik ramra váltani? Vagy mi lehet a megoldás?
Elöre is köszönöm válaszotokat
byby zoleee
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
fudi2002