Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Hali!
Tri ch ramok esetén, ha egy 3×2GB-s és egy 3×1Gb-s kitet rakok az UD5-be, akkor csak 2T-ben mennek stabilan. Ezt már kikísérleteztem, ha 1T-be rakom, akkor random kékül a rendszer. Lehet ez a különböző méret miatt? Esetleg egy másik, de 3×2Gb-s kittel meglenne az 1T, vagy ez reménytelen, mert feltöltöm mind a 6 slotot? -
mpierre
veterán
válasz
seawolf570 #32049 üzenetére
CPU/nb-nek adj plusz feszt, amíg stabil nem lesz. (cirka +0,05V) Akkor már vinnie kell az 1600MHz-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- 32GB DDR4 3200MHz PC memória - ÚJ TERMÉK!!!
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest