- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
csináltam ramdisket és az menne a kérdésem hogy hogy tudom beállítani azt hogy a win oda szemeteljen? meg a net meg mit előnyös még arra állítani hogy gyorsabb legyen a win?
-
O$zkł
aktív tag
válasz
kaoszpapja #19817 üzenetére
szerintem akkor is az 1200-as ocz-ből
-
O$zkł
aktív tag
válasz
kaoszpapja #19815 üzenetére
az utóbbival mivel annak már eleve tudnia kell az 1200mhz-et és nem mindegyik 1066-os ram megy 1200-at
-
O$zkł
aktív tag
válasz
ToxLee #19813 üzenetére
hát szerintem látogatsd meg ősembert és érdeklődd meg tőlle hogy milyen ramja van ami neked megfelelő
én 4 napja ettem tőlle 2*2gb crucial ballistixet 800 cl4-est és 1140-es stabil jah és nem mellékesen 13k-ba került nem ismerem annyira a geil ramokat de a ballistixekről nagyon sok jót hallani vagy ha jól emléxem van még neki supertalentje 800 cl4-ben az is 13 ha jól emléxem -
O$zkł
aktív tag
az lenne a kérdésem hogy asus p5k-pro alaplapnál mi jelöli a performance levelt?
mert sehogy nem találom ilyen néven -
O$zkł
aktív tag
sziasztok
van nekem avant technology AVF6428U52E4533F4 ilyen ramom és egyszerüen nem indul el az alaplapban más gépben ki lett próbálva(az AMD-volt) és abban simán ment elpida chippek vannak rajta E5108agbg 1gb 533 cl4-es ramok
szerintetek mi lehet velük a probléma miért nem mennek az alaplapban? valakinek vmi ötlete van?
előre is kösz a sehítséget -
O$zkł
aktív tag
szisztok
Micron D9DQW 2x1GB DDR2-800 4-4-4-12 2.1v kittről tud vki vmit?
mit mehet kb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz. 57900ft
- 8 GB SoDimm DDR4 2666MHz CL 19 (Több darab)
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Eladó: 32 GB (2 16 GB) G.Skill Ripjaws V DDR4-3200 MHz RAM Villámgyors teljesítmény, maximális
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest