- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
F e Z o #29022 üzenetére
Igen, Jorus által linkelt olvasmányt végig olvastam (különben nekem linkelte ki). Ő kérte az általam linkelt CPU-Z adatokat is.
Az hogy "kikapcsoltad a virtuális memóriát" az mit jelent? Hogyan lehet kikapcsolni, ill. mi annak az előnye, hátránya és veszélye?
Igen, a Kingston Kit-em így van berakva az alaplapomba nekem is: 1-2 slot. Azt is megállapítottuk már, hogy 1333MHz-en futnak (2×669Mhz=1338MHz) de Qru hozzászólásából nem tudtam kibogozni, hogy hol, hogyan, mit és mennyire kell állítani a dolgokat, hogy elérjem a 1600MHz-es sebességet. Tök új vagyok a témában, azért kérdezem ezeket.
Másik kérdésem, hogy milyen veszély forog fenn akkor ha megnövelem a memóriám frekvenciáját (élettartam, melegedés...stb.)?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
F e Z o #29013 üzenetére
Okay... és akkor hogyan érem azt el, hogy 1600MHz-en fusson? Mennyivel fog többet bírni a gépem? Azt már megtudtam, hogy nagyon sok értelme nem volt 4GB memóriát venni, ha a 32-bites XP csak 2GB-ot tud kezelni. Nincsen semmi mód rá, hogy ki tudjam használni a rendelkezésemre álló memóriát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Disney+
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest