Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
szimcsi
üzenetére
a Kingston ramon vannak adatok.
arra keressél rá hátha az aprón, a vaterán találhatsz párat mellé.
amúgy a lényeg a CL és a freki azonos legyen.
az én gépemben azonos rendszer hasonló alaplap,9GB DDR3 ram 3 féle gyártótól és hibátlanul megy.
4gb,2gb,2gb és 1gb együtt vannak -
G4ga
őstag
válasz
szimcsi
üzenetére
ha jól tudom a kettö között pusztán annyi a különbség, hogy az ultra hütöbordás, a dragon meg ledes... te teljesitményben ua-zok!
ált ami rá van irva azt teljesitik! nekem 4*1 gb geil ultráim voltak, 2.0V vitték a 900-at, és 1000 is bootolt még - ugyan cl5-be, de cl4 be 1.9 vitte a 800-at! -
kem
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Az előbb ezt írtad:
Bios szerint:
DDRII1: 512MB/266mhz(DDRII 533)
DDRII2: 1024MB/266mhz(DDRII533)Ezek szerint az 1-es és 2-es foglalatban van egy-egy nem egyforma ramod.
Így van? Úgy kéne, hogy a 2db 1Gb-osat beteszed 2 ugyanoolyan szinü foglalatba.Vagy nagyon benéztem valamit?

szerk: Na most látom csak 2db ddr2 foglalatod van, akkor lényegtelen amit az előbb írtam.
Csak a 2db 1Gb-os ram van a gépedben? -
littlelion21
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Töltsd ki a adatlapod 'cuccok' kategóriát, így mindenhol könnyebben tudnak majd segíteni ha szükséges.
Itt már nincs olyan, hogy lassú, csak gyors meg gyorsabb.
Bár ha van már rá durván egy tizesed, akkor 1066-ot vegyél, mondjuk ilyet, de itt a ph-n is lelhetsz A-Datát egy 10-esért. -
littlelion21
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Nos, mivel nem áll szándékodban tuningolni, valsz. nem lehetsz egy nagy gamer, gyak. mindegy milyen márkát veszel. Ha kicsit gyorsabbat szeretnél, akkor 4-4-4-12-es időzítésűt, de ha a feltételezésem áll akkor ez is majd' mindegy.
Már egy pár Kingmax is megteszi, már arra is több év gar. (5?) van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- PlayStation 5
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002