Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biomokus
tag
válasz Darth_Revan #5732 üzenetére
Helló!
ddr2? Vagy ddr1? Amugy nekem Kingmax Superram van. Ez ugyi ddr1. Nahát nem egy csúcstermék. Ami jó benne,az ára. A Kingstonokról jobbakat hallottam. Tuning szempontjából persze.
Üdv: Biomokus
-
FehérHolló
veterán
válasz Darth_Revan #10629 üzenetére
1. Nem reklámozom az illetőt, nézz szét PH aprók között. Ha két külön modult veszel ugyanabból a fajtából, akkor is nagy valószínűséggel menni fognak dualban.
2. Google csodákra képes: [link](2GB 800MHz CL4-es modul nem létezik SO-DIMM-ben.)
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz Darth_Revan #10633 üzenetére
Úgy látom, új laptoptulaj vagy. Ne várd el a notidtól, hogy olyan gyors legyen, mint egy asztali gép.
C2D eléggé igénytelen a memóriára. Szerintem nem hozna szignifikáns gyorsulást a CL5 helyett a CL4-es RAM. Kivéve, ha integrált VGA-d van hozzá. (Pontosabban ha a VGA nem rendelkezik saját RAM-mal.)
Everestnek és Vista experience indexnek meg ne higyj. Előbbi által mért eredmények nem sok mindenre vannak befolyással. Utóbbi meg Microsoft kénye-kedve szerint változik. (A pontozási algoritmust szokták változtatni.)
Dual channel olyan 5% real-time javulást hozna.
-
FehérHolló
veterán
válasz Darth_Revan #10635 üzenetére
Úgy őszintén, mit érsz azzal, hogy 9500 pont itt, 4500-as olvasás ott?
Ha csak erre mész, akkor rakj bele CL5-ös 800MHz-es RAM-ot, azt csókolom.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
IstvánLászló
senior tag
válasz Darth_Revan #48350 üzenetére
Szia! Darth_Revan
Olvastam a bloggodat és tetszet is grat érte...Szerintem 2x8Gb 2 oldalas modulok ugyanúgy teljesítenek még benchmarkban is, de csak egyforma órajelű és időzítésű 1 oldalas 4x4Gb ram modulok is.
A megnevezésük rövidítése 2 oldalas moduloknak: DD és 1 oldalas moduloknak: SS , alaplapok könyvében is leírják a gyártok hogy melyik ram hogyan használható.
Ennyit tudok hirtelen segíteni most neked....
Üdv, István[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Trident Z5 Neo DDR5-6000 CL32 2x32GB EXPO memória eladó
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- G.SKILL Ripjaws V K2 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz
- G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Trident Z5 NEO RGB AMD EXPO - 1 év bolti garival! -
- ENVINDA DDR4 PC RAM Memoria 16GB 3200MHz DIMM Desktop (Micron chipes)
- ÚJ, BONTATLAN - G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam Firstshop garancia!
- Kingston memoria
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest