- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
steve8181 #26142 üzenetére
Ezt hogy érted?
Ez teljesen relatív... Összerakásra gondolsz? Elindításra? Tuningolni szeretnéd?
Rover623: A-Data ramoknak elég jó az időzítése, és olcsóak is. Csak nem sokat hallani felőle...Én is kíváncsi lennék bővebb tapasztalatokra, mert nemsokára összetolunk egy barebone-t. Abba szerintem nemkell bivaly ram cimbinek, csak olcsó legyen és style
.
-
törölt tag
válasz
steve8181 #26128 üzenetére
Cső! A 965-ös Phenom tök felesleges, mert a 955 is szorzózár mentes, belemész a BIOS-ba, egyet állítasz rajta és 0 Ft-ért 965-ös Phenom-od van, felesleges érte 4eFt-al többet fizetni.
1600-os modulok igen, esetleg okozhatnak fagyást, újraindulásokat. Az AMD szerinte hivatalosan tuningnak számít, szóval ha nem tudod jól beállítani a gépet vele, akkor számíthatsz rá hogí szívni fogsz, volt aki hetekig állítgatta a bios-t mire jó lett, volt akinek nem sikerült és cserélte a ramot.
Kingmax 2GB 1333 teljesen jó, nekem is az van, egyetlen egy fagyás nem volt vele.
1600-ast csak akkro vegyél, ha jól értesz hozzá.
A SAGA helyett meg szerintem jobban járnál egy Everest-el, az moduláris is.
attiati: szerepel a listán, de mégis fagyhat, az 1333-asokkal semmi baj.
csacsa: MEMtest progival nézted a memókat? Külön megy velük a WIN7? Próbáld csak a kingmax-al felhúzni a win7-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- OTP Bank topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Haditechnika, harcászat
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest