- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz
Kisbocs06 #56205 üzenetére
Nem garantált a tuning. 2666mhz felett már oc-nak számít. Ha ment 2933mhz ami valójában már 3000mhz nem értem minek kellett ehhez biost frissítgetni? Ez most komoly? Meg az a kijelentésed, hogy menniük kellene gyorsabban is. Öööö miért is? Megsúgom ez nem csak a ramtól függ. Ott van a lap és cpu is ami beleszól ebbe. Képzeld az 3000mhz-es ramjaim nem mennek 2400mhz felett. Előtte lévő ramjaim mentek simán 3000mhz-en. Próbáltam én is mindent, de hagytam a francba mert játék alatt semmit nem veszek észre abból, hogy 2400 vagy 3000mhz-en futnak a ramok. Te meg, hogy biost frissítettél csak azért mert a 3000 csak 2933mhz-en mernt csak gratulálni tudok. Megérte? Ahogy olvasom nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged