Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Norb3rto
üzenetére
Papíros gari akkor fontos, ha nem márkás cucc. Magyar kiskerben vett ram esetén a boltba szól a garipapír, de ők is továbbküldik szerintem a gyártó, vagy megadott partner felé. Hogy a magyar bolt egyből ad-e másik ramot, vagy megvárja a gyártótól visszajövő ramot, azt nem tudom.
Gyártói garihoz nem kellenek papírok (csak gyári szám). Minden nevesebb cégnek van RMA űrlapja a neten. Én tavasszal ocz-vel "rma-ztattam" egy döglött DDR3 kitet. Elektronikus űrlap kitöltése után emilen jöttek az instrukciók (angolul), hogy csomagoljam, hova küldjem, stb. De később rma azonosító alapján nyomonkövethető volt az ügy állapota az ocz honlapján. Kb 1000 Ft postaköltségem volt anno kifelé. Vissza meg FedEx futár hozta a új cuccost ocz költségén.
Én bátran veszek/vettem ramot, ssd-t külföldről, hisz a gyártó garancia frankón működik az egész világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fudi2002