Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D55

senior tag

válasz Baryka007 #65409 üzenetére

"Ui.: A programban nincs semmiféle vírus, csak nincs digitálisan aláírva, ezért pár böngésző riogathat."

A Windows Defender (éljen az 1 hetes friss félcsupasz Windows :DDD) egyenesen valami konkrét trojan-t hallucinál, de belenéztem a forráskódodba (nem is kell kiposztolnod, ILSpy a barátunk neve, a tiedé meg valami obfuscator lesz, ha egyszer a zárt forrást preferálnád :)) ) és tényleg totál tiszta, legalábbis az IL kódban lévő magas szintű logikák biztosan.

Viszont egyébként ha ez tényleg az aláírás hiánya miatt van, akkor azt hiszem ki kell jelenteni mostmár, hogy a bürokrácia az informatika világában elérte a pusztító szintet és sürgősen ki kéne tenni a szűrét a környékéről is. Közben a szoftverek funkcionális minőségét és megbízhatóságát illetően meg épp nyíltan már konkrét válsághelyzetet kezdtek kikiálltani a kezelhetetlen szintű komplexitást átlépő építőelemek miatt (pedig én már évekkel ezelőtt is bőven futottam bele 100GB körüli SDK-nak csúfolt trópusi dzsungelekbe, de hát manapság nagyon tekintélyes az emberek türelme) szakmai körökben ahogy hallom épp, szóval a két szempontnak talán még némi ok-okozati köze is lehet egymáshoz... Ideje mostmár tényleg valamiféle "secure and free by trust in conscious - cautious user behaviour" elvvel letarolni a sok szemétdombot, a KRESZ-ben érdekes mód simán bevált ez többségében, aki meg menthetlen hülye, arra meg fizetjük a rendőröket, hogy a kerekeit is kb. ott helyben kilőhessék ha az kell. Bár mondjuk ott azért jogsit is kérnek, ennyiben azért más tészta... :U Kicsit. Vagy nagyon :DDD

• atom18

senior tag

Először is köszönöm a hozzászólást :R
    Nem semmi eredmény és hogy lehetséges az, hogy 4000 CL16-16-16-on 46.7ns a Latency, és 10.000-el többet csinál olvasás, írás, másolásra is mint nekem a 3800 CL14-16-16-al és a Latency is 59ns. Nem hiszem, hogy Samsung B-DIE chipes ram hol lehet ezt megnézni? :D

• Baryka007

addikt

Lemaradt !
    Mivel a program még erősen BÉTA verzióban van, ezért ha a hozzáértőbbek találnak az időzítéseken "hibákat" amik tutira nem indulnának, akkor jobb felül van egy konzol ablak, abból másoljátok ki a beállításokat (ezek a varázslón beállított értékek) és azt bemásolva írjátok le, hogy mi volt vele a gond! :R

atom18:
    Neked ezt ajánlja például a program ;)
    Feltételezve, hogy Samsung B-DIE chipes ramod van :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés