- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom18
senior tag
válasz
zebra_hun #65392 üzenetére
Megvan a teszt Gear1 és CR2-nél, azt kell hogy mondjam, sokkal gyorsabb így a ram olvasást, írást, másolást teszteltem először hát azt kell hogy mondjam jóval többet csinál és ami nagyon sokkal kevesebb az a késleltetés eddig olyan 79körül volt most 57 ez nagyon jó
, arról nem beszélve hogy a tesztet tegnap több mint 40percig csinálta most meg 20sem volt...
Sajnos hibázott egyet, de az biztos, hogy melegebb is lett mert tegnap nem volt ennyi a maximális hőmérséklet de mikor beírta a hibát akkor még olyan 45fok körül lehetett, illetve amit én észrevettem, hogy a feszültség 1.30v lett. Várom mit tegyek most, és itt van a kép:
Azért ezt is belinkelem:
-
atom18
senior tag
válasz
zebra_hun #65392 üzenetére
Előre is köszönöm és a segítség felajánlást is, menjünk akkor sorba úgy ahogy írtad először jöjjön a Gear1 mód tesztelése és meglátjuk mi lesz az eredmény, aztán ha úgy van csökkenthetünk a feszültségen, ha már van ilyen memóriám akkor állítsuk be úgy, ahogy csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest