- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongi2015
tag
válasz
Brekkk #62145 üzenetére
Szia!Nem probaltam ki meg semmit mert elegge gyenge a tudasom ezekhez a dolgokhoz annyit csinaltam hogy mikor ossze lett rakva a gep,akkor 2133 Mhz ment alapbol en a biosba bekapcsoltam a XMP-t itt kiirta hogy Profile1 es igy ment 3200 Mhz-en utanna jottek a gondok,most kikapcsoltam az XMP-t es minden mukodik.Hogy kezdjek hozza ezekhez az allitgatasokhoz amit javasolsz?Hol kell oket allitani?Nem szeretnek semmit elrontani!Foleg nem az uj gepet.Segits legyszives ha tudsz,hogy hol mit keressek es allitsak.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest