- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
#72688384 #60265 üzenetére
Köszi az infót!
Azóta már beleraktam a modulokat (sűrűn fogdosva közben kanalat, ollót, kés élét, stb).
A biost azért lefényképeztem előtte, ill. cpu-z adatlapokat is lementettem, de a rendszer valóban rögtön felismerte, ill. ugyanazokat a beállításokat alkalmazta (?!) rájuk, mint a másik 2, ugyanilyen dual channel-es modulra, a cpu-z is ugyanazokat a beállításokat látja (pl: 798.1Mhz az 1600-as ramokhoz, de ez így van rendben, ha minden igaz), és dual channel-t mutat. Az egyetlen, ami változott, a Command Rate (CR), 1T helyett 2T, de gondolom ez is így OK...(már a vásárlás után olvastam, hogy jobb a kevesebb és nagyobb méretű modul, mint fordítva, de már mindegy)
Érdemes egyébként valami beállítást ellenőrizni (nem tuningolom!), vagy pl: memtest-et vagy valamit lefuttatni? A rendszer nem fagy, nem akad (legalább is most 8GB rammal már nem...), és láthatóan (ki)használja a ramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest