Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
SUPREME7
üzenetére
Nekem is ugyanilyen macera van ezzel a típusú ventilátor rögzítéssel. Tényleg szenvedős, mert a hely hiány miatt alig tudsz valamivel benyúlni hogy a VGA-t visszatartó pöcköt kinyisd. Párszor szórakoztam vele hogy ezt a ventilátor tartó clipset felülről egyensúlyozva átraktam, tényleg kézügyesség kell hozzá, mert ez kis lukon keresztül horgászás. Meg lehet csinálni, de időben nem rövidebb mint hosszú műanyag pöcökkel kikattintani a VGA-t és arra az időre átrakni másik slotba...De nekem normál méretű házban kellett dolgoznom, felülről hozzáfértem.
Valszeg tényleg letesztelték: "1X elindították a GTA V-öt, bírja a 60 fps-t --> akkor minden be van dugva...színvonal.
Értjük hogy nem akarsz rossz hírt kelteni, de ha még telefonon keresztül nyugtatgattak is, akkor ez tényleg gáz.
Előferdülhetnek hibák, csak az nem hibázik aki nem dolgozk. De ez olyan alap dolog, mint hogy a venti kábelét is be kell dugni különben nem forog.Azért is kell velük felvenned a kapcsolatot, mert ha Te átszereled, lehet bukod a gépszerelésre a garanciát...bár ez nem biztos hogy kár. Ellenben én tuti kérnék a kellemetlenségért kötbért.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002