Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SUPREME7

őstag

válasz koko52 #59596 üzenetére

Áh nem, ha ilyen nagyobb cégről lenne szó beírnám, pest megyei kis pc bolt-szerviz, a tulaj egy borzasztóan kedves, szimpatikus srác, évekig egyedül vitte a boltot-szervizt, csillió kizárólag 5*-os értékeléssel FB-n, Google véleményekben, ezért nem akarom lehúzni a helyet, mert az alkalmazott nem ezt a szintet képviseli. Jelzem a tulajnak, hogy azért erre (is) figyelni kellene.

#59595: Persze, hiba mindig benne van, de ezt nem hibának nevezném, mert azért aki napi szinten ezzel foglalkozik az kizárt, hogy nem tudja, hogy hogyan kell dual kitet helyesen betenni. Ebben tényleg csak az bosszantó, hogy pont ezt akartam elkerülni, hogy nekem kelljen molyolni vele. Persze visszavihetném, hogy oldják meg, meg hisztizhetnék, főleg, hogy jattoltam is a szerelésre, de ez is tanulság, legközelebb spórolok :)

Na közben szóltam a tulajnak, hááát nem erre számítottam .... a kolléga jelezte neki, hogy nem tudja megoldani, hogy dualban tegye be a ramot. :DDD De nekem már elfelejtették említeni. "jóvanazúgy" ...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés