- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
koko52 #59596 üzenetére
Áh nem, ha ilyen nagyobb cégről lenne szó beírnám, pest megyei kis pc bolt-szerviz, a tulaj egy borzasztóan kedves, szimpatikus srác, évekig egyedül vitte a boltot-szervizt, csillió kizárólag 5*-os értékeléssel FB-n, Google véleményekben, ezért nem akarom lehúzni a helyet, mert az alkalmazott nem ezt a szintet képviseli. Jelzem a tulajnak, hogy azért erre (is) figyelni kellene.
#59595: Persze, hiba mindig benne van, de ezt nem hibának nevezném, mert azért aki napi szinten ezzel foglalkozik az kizárt, hogy nem tudja, hogy hogyan kell dual kitet helyesen betenni. Ebben tényleg csak az bosszantó, hogy pont ezt akartam elkerülni, hogy nekem kelljen molyolni vele. Persze visszavihetném, hogy oldják meg, meg hisztizhetnék, főleg, hogy jattoltam is a szerelésre, de ez is tanulság, legközelebb spórolok
Na közben szóltam a tulajnak, hááát nem erre számítottam .... a kolléga jelezte neki, hogy nem tudja megoldani, hogy dualban tegye be a ramot.
De nekem már elfelejtették említeni. "jóvanazúgy" ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest