- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5891 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! VaníliásRönk linkjét is!
Rover623 @ #5890: szerintem annyira nem is különböző. A 939-es és a 754-es (és egyéb régebbi) K8-ak esetében is ugyanaz jött ki a "felszorzom, majd a belső órajelből visszaosztom a fizikai DDR frekit, ha nem egész, akkor a nagyobbra kerekítem, tuningnál meg egyenes arányossággal számolom" módszerrel. Legalábbis nekem anno mindig kijött. A 2600+ Sempron, 3000+, 3200+, 3700+, 4200+ A64-ek esetében is. Ezért én magamban elkönyveltem, hogy ha nem is a helytálló matematikai formula a fent leírt, de "kijön" az eredmény. Akkor mi értelme bonyolítani.
A Rover623-féle linket is nagyon köszi, nem ismertem. Viszont örömmel látom, hogy már az élet a procin belül is egyszerűbbé vált.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 10
- Le Mans Ultimate
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest