- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JeRIChO.#
csendes tag
Köszönöm biztos hogy kitet veszek
Valamint még 1 kérdés lenne ami rendkívül aggaszt. Olvastam egy oldalon hogy a dual channelhez, a kithez olyan alaplap kell ami támogatja ezt és tud rendesen működni. Ez igaz? Ha nem akkor azt jelenti hogy bármilyen alaplapom is van nyugodtan vehetek kitet, ha pedig igaz akkor honnan tudom hogy támogatja? Csak mert az alaplapos dobozon nem olvasok semmilyen ilyesmi támogatást se interneten de lehet nem találtam megfelelő oldalt hátha tudsz/tudtok segíteni
Alaplapom: ASUS M5A78L LE AM3+
Ja és még 1 dolog ami eszembe jutott! 4 gb ramom van ugye most a gépembe és láttam már gépigényen hogy egy adott játéknak 4 gb az ajánlott memória követelménye és ez nálam laggolt, akadt. Ez mitől lehet? Rendszert kéne frissíteni? vagy éppen a ram mennyisége a kevés? ezért is akartam 12gb-t mert az tuti h elég és simán futni fog a 8gb-s ram követelésű játékok laggmentesen.
Köszönöm előre a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest