Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz mirci18 #36661 üzenetére

Az akkor cinkes, mert valószínű nincs is. Nekem is volt ilyen deszkám, de még az SD időkből, hogy csak 2 és 3 volt az időzítéshez való hozzányúlásom.
    Memória feszültséget tudsz állítani? A következő ötletem az lenne, hogy told fel 2.8V-ra a feszkót és 3-ra állítva próbáld meg a 200-as órajelet, de ilyen gyengusz memó nem tudom hogy bírja a feszültségemelést inkább várni kéne mások véleményére is. De nagy eséllyel így se fog menni sajnos.

Hogy mennyit lassul? Ha jól látom az alaplapod nem dual channel, eleve nem tudod a procit kiszolgálni, de ez a kicsi visszaesés ami még az órajelből jön már nem lényeges (a dual viszont jó lenne). Alapjában véve nem veszed észre a különbséget, csak sávszéligényes progiknál (pl. WinRAR a legérzékenyebb rá). De ilyen gépet nem hiszem, hogy használsz ilyesmire, ha igen akkor meg nem ettől szakadsz meg hanem a gép alapteljesítményétől.
    Ha nagyon zavar pár ezresért kapni frankó alaplapot. Persze előtte jó lenne tudni valóban mennek-e azok a memók 200-on, egy másik gépbe kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés