- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
flash- #33494 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani.. pl nem ártana tudni milyen laptopba teszed bele, pl az én példámból okulva, semmi értelme nem volt a dual channelnek, elvileg még lassabb is lett egy kicsit, plusz ennél a chipsetnél még volt egy olyan probléma is, hogy "márkát nézve" nem ugyan olyan ramokat tettem be, és így az integrált videókártya különböző bugokat csinál. T400 as ThinkPadról van szó..
Persze ez lehet egy egyedi eset, lehet a tiédnél gyorsítana valamit, de annyit nem szerintem, hogy érdemes legyen az egésszel szórakozni, hogy kicserélni két kisebbre... én biztos nem tenném.
Inkább vegyél még egy 1 gigást mellé, persze lehetőleg ugyan olyat.. és akkor több ramod lesz, ami már előre lépés, meg lehet kicsit gyorsabb is lesz a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest