Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
04ahgy
üzenetére
Ezek a DDR3-as OCZ-k nem sikerültek túl jól. i7 topikban sem én vagyok az egyetlen akinek kifingott az OCZ-je (és nem azért mert halálba feszeltük volna), meg itt is azért fel-fel bukkannak ilyenek.
Eleve a kis fingi-lingi borda ami rajta van sz@rt se ér. Úgy melegszik mint atom.
Kingmax és Corsair eddig bevált nekem, meg a G.Skill is jó és a Mushkin is... szóval vannak jók minden árkategóriában. Hülye voltam. Mondták, hogy ne az OCZ-t vegyem hanem a Corsair-t. Nem hallgattam rájuk, és így jártam.
Silentfrog: Akkor elég +1GB.
Próbáltad úgy, hogy a tuner progiját xp kompatibilis módban futtatod? Úgy is röcög?mod:
Jah és úhy hogy rendszergazdaként futtatod? Hiába van rendszergazdi fiókom, van olyan progi ami csak akkor indul el, ha külön rednszergazdi módban futtatom.
Van még mit csiszolni de alapvetően jó a W7 sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 50db Kingston 4GB DDR3 PC3L 1600MHz SODIMM modul 1500Ft/db áron
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleve a kis fingi-lingi borda ami rajta van sz@rt se ér. Úgy melegszik mint atom.
fudi2002