- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
04ahgy #29722 üzenetére
Ezek a DDR3-as OCZ-k nem sikerültek túl jól. i7 topikban sem én vagyok az egyetlen akinek kifingott az OCZ-je (és nem azért mert halálba feszeltük volna), meg itt is azért fel-fel bukkannak ilyenek.
Eleve a kis fingi-lingi borda ami rajta van sz@rt se ér. Úgy melegszik mint atom.
Kingmax és Corsair eddig bevált nekem, meg a G.Skill is jó és a Mushkin is... szóval vannak jók minden árkategóriában. Hülye voltam. Mondták, hogy ne az OCZ-t vegyem hanem a Corsair-t. Nem hallgattam rájuk, és így jártam.Silentfrog: Akkor elég +1GB.
Próbáltad úgy, hogy a tuner progiját xp kompatibilis módban futtatod? Úgy is röcög?mod:
Jah és úhy hogy rendszergazdaként futtatod? Hiába van rendszergazdi fiókom, van olyan progi ami csak akkor indul el, ha külön rednszergazdi módban futtatom.
Van még mit csiszolni de alapvetően jó a W7 sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest