- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Thrawn #26980 üzenetére
Nem kis feladat...
Mondjuk, ha nem nulláról kell kezdeni, tehát van rendszerfelderítési és/vagy I2C busz kezelési gyakorlata vkinek, akkor belátható időn belül megvalósítható...Mondjuk ilyen esetben (mivel ez nem mindennapos feladat, és leginkább profiknak vagy szervizeknek van rá szükségük) lehet hardverkorlátokat megszabni...
Én pl. az I2C írását szolgáló rutinokat csak az újabb Intel és VIA chipsetekhez írtam meg...a többivel nem vesződtem, hiszen alapvetően az esetek 99%-ban Intel chipes lapokat használtam/használok...meg ilyeneket bármikor, bárhol öt perc alatt össze lehet dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest