Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiz
csendes tag
válasz
Calogero #26505 üzenetére
Megnéztem, de bevallom mindegyiket csak 2 passig futtattam, szóval nem tudom, hogy ez elég-e, de úgy tűnik, hogy nem. Estére az egyik ramot benthagyom neki, meglátjuk, hogy mit fog produkálni. De mondjuk egyelőre tegyük fel, hogy mindegyik pass egyesével. Utána mi a teendő?
Amúgy, még valamit elfelejtettem megemlíteni. Az nVidia néha feldobja, hogy kevés a kraft a VGA-nak. Ami mondjuk előfordulhat, mert még mindig nincs 450-es tápom, de, ahogy már említettem, számításaim szerint (ami persze nem jelent semmit), a 400-asnak is gond nélkül bírnia kéne. Jah igen, és a kikapcsolások mindig tehermentes állapotban történnek, sima windowsos pötyögés közben (zene, net, Word, Excel, ilyen VGA 0 fogyasztós dolgok).
Ez a hsz. a másik topikban is pont releváns, úgyhogy egyelőre klónozok, bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- PNY Quadro P600
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest