Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fgordon

senior tag

válasz Impossible #20233 üzenetére

DDR2 1066-os Kingmax-ot javaslom, nekem 4 x 2 gbyte van ( 8 gbyte), alapfeszültség emelés nélkül megy 1110 Mhz-en, tudja alapból az 555 Mhz-es FSB-t, benne van a táblájában vagy miben, húzni is lehetne...

Az ára 4800 Ft / darab, szerintem korrekt.

Egy itteni ismerős vett "menő" Corsair ramokat, 2x annyiért, és neki ugyanolyan beállításokkal jelentősen lassabb a tesztekben és mindenhogyan...

Én nem vagyok márka párti, sok gépet raktam össze Kingmax-szal, és mindegyik tökéletesen jó. Majd ha szívok vele, kipróbálok drágább ramokat, de amíg a legolcsóbb ram atomstabil, megbízható, húzható, miért fizessek 2x annyit?

Én nem vagyok extrém-tunning párti, hogy 200 FPS helyett 250 FPS legyen, és 2x annyit fogyasszon a gépem... :) Meg ha jóval több volt-ot adsz a ram-nak, procinak, akkor gyorsabban tönkre is megy... ez megint csak nem jó nekem... :) De jó a piacnak, hiszen más többet költ új alkatrészekre.

Én örülök, hogy sokan tunningolnak, mert sok alkatrészt tesznek tönkre, és életben tartják a PC piacot még jobban. Tehát hajrá, minél több volt-ot a ram-nak, procinak! ;)

Új hozzászólás Aktív témák