Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorius
tag
Szóval Ősember! Köszi!
Frenky89: Igen, gondoltam a csxre és az ocz-re is, sőt ocz reaperre hajlok
És igen, én is hallottam, hogy a Dominator k**vul, de hogy az ocz is?! Mindenki spórol, mocskos imperialisták

Köszi skacok, akkor nézem az Őst.
Amúgy elfelejtettem, elnézést: tuning egyelőre nem szempont, majd 1 év múlva, ha rá leszek szorulva...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002