- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetete1
senior tag
Én ezt már majdnem két éve használom, ngyon jó. Egyetlen hátránya, hogy arra meghajtóra ( ez lehet egy önálló winchester, de lehet megosztott is több meghajtóra), amire a rendszer van telepítve, nem menthetsz, csak kikapcsolva.
Ezért én csak manuálisan frissítek (ez Vipre-vel nem nehéz). Letölteni csak másik meghajtóra (ha a rendszer a C-n, van akkor bármelyik másikra, D,E,F stb).
Vírus esetén csak melegen ujraindítom a gépet és semmi nem marad (mivel az előzőleg leárt rendszert indítja ujra). A gépet egyszerű konnelktor kihúzással is ki lehet kapcsolni (mert az előzőt tölti vissza). Ha az ember nem hülye, nem kaphat be vírust még egy közepes irtóval sem). Akár egye5tlen védelem nélkül is fel lehet menni az internetre, mert ujraindításkor semmi sem marad a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest