Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
üzenetére
A felhőszolgáltatásokról. Én magam sem értem, hogy hogy lehet, de egy jó pár évvel ez előtt gondoltam egyet és feltöltögettem a nyaralásaimról készült képeket, egyrészt biztonsági másolatként, másrészt ha úgy adódik akkor bármikor kéznél legyen. Töltöttem fel a Google Drive-ra, a One drive-ra, nyaralásonként mappára szedve és ha hisze, ha nem, mára már egyik mappa sincs meg, és nem én töröltem. Persze vannak olyan fájlok, állományok amik már több mint 10 éve ott csücsülnek érintetlenük. Elképzelésem sincs, hogy hová tűnhettek a képek.
-
Vesa
veterán
válasz
üzenetére
Felhőnek és RAID-nek van értelme -és egyéb biztonsági mentéses megoldásoknak-, HDD monitorozásnak nem sok. Azok a hibák, melyek instant adatvesztést okoznak, nem fokozatosan jelentkeznek csak bekövetkeznek és kész, ami ellen a backup vagy RAID hatékonyan védi az adatot, a monitorozó program meg nem. HD sentinel értelme az, hogy néha megnézzük, általánosan milyen állapotban van egy meghajtó. Annak, hogy folyamatosan pörögjön és erőforrást egyen, nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest