Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MoVieFaN #17411 üzenetére
Én 19.00-kor regisztráltam és tökéletesen működik, Adobe for Enterprise nálam is.
AMúgy Brave inkognitó módban nekem is előtte többször hibát dobott az oldal, de Firefox privát módban simán, azonnal végig tudtam csinálni a folyamatot.@Busterftw: próbáld meg úgy is, hogy
1. adobe.com
2. itt beírod emailcímnek, hogy (amit megadtál regisztrációkor username)@ngs.privo.com
3. ez automatikusan elvisz a Privo oldalára, ahol mégegszer beírod ezt a fenti emailcímet, majd a regisztrációkor általad megadott jelszót
4. ezután sem léptet be?
5. próbáld meg Firefox privát/inkognitó módban is, hátha. -
Busterftw
nagyúr
válasz
MoVieFaN #17411 üzenetére
Igen azzal, megkaptam a megerosito email-t, aktivaltam, majd egybol kaptam ugyanattol a PRIVO/Adobe Support-tol a masodik emailt amiben ez van:
"Get Started with Adobe Creative Cloud"
alatt meg amit fentebb linkeltek:
https://account.privo.com/oauth/ngs/loginItt mar atiranyit (Edge-l, Firefoxxal nem), bejelentkezek, de aztan kapom, hogy Access Denied, lepjek kapcsolatba az IT Adminnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest