- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Szia!
A szándékod nemes és köszönöm - a többiek nevében is - az ilyen linkeket, de szerintem előtte ha beteszel egy ilyen linket nem ártana lepróbálnod, mert ez most speciel nem működik vagy nagyon nyögvenyelősen csak.
Vettem a fáradtságot tegnap késő este és megpróbáltam jó néhány angol és amerikai proxy-n keresztül fellépni és úgy kérni, de hiába töltöttem ki az adatokat, ma reggelig semmi sem jött. (Nos én Nortont használok ezért ez az ESET nem érdekel, de a kíváncsiság hajtott, hogy megpróbáljam.)
Végül már több láncolt proxy-szerveren (5 proxy-n ment át) próbáltam kérni hátha így igaznak hiszik, hogy ámerikás vagyok, de így sem jött semmi. Az adatok kitöltése sikerült, de onnan tovább már halott lett az ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Revolut
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest