- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Üdv.
Szerintem is a kérdegumira gondolsz. Kapható bármelyik barkcsboltban, de ha jót akarsz magadnak akkor maradsz inkább a jó öreg csavarozásnál. Lehet kapni pofás imbuszkulcsos csavarokat, azok tényleg jól néznek ki.
A kédergumis az viszont elég kényes megoldás. A nagy ''gond'' vele, hogy a plexi pontosan akkora kell hogy legyen mint a kédergumi belső része, hogy nem mozogjon benne. Emiatt viszont rohadt nehéz beletenni, igazándiból csak szappan+csavarhúzó kombót felhasználva van esélyed a sikerre. Namost pont emiatt nem is használhatsz 4mm-esnél vékonyabb plexit (a vékonyabbat összetöri a csavarhúzó), amit meg ugyebár jóval nehezeb megmunkálni és a kédergumihoz elég precízen kell vágni.
Én azt mondom neked, hogy maradj inkább a csavarozásnál, azt is meg lehet szépen csinálni, és ha elreped/megkarcolódik/akármi, sokkal konyebben ki tudod cseréni.
Sok sikert a barkácshoz, aztán majd közolj képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest