Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Hali!
Chieftec nagytornyom van. Szétszedtem az egészet alkatrészeire. Az oldallapba vágtam flex-szel két ablakot, majd leszintereztettem mindent kívül-belül (miután levakartam, lekromofágoztam a gyári feketét), mert a fekete nem tetszett. Elég durva lett! A kérdésem az lenne, hogyan lehetne valami gumiszegéllyel (vagy tudomisén hogy hívják pontosan) rögzíteni a plexit? Először popszegecsre gondoltam, de nem tudom összeroppanna-e a plexi töle és nem is tetszett annyira, ahogy kinéz a popszegecs ''hátulja''. Azután a csavarozás ötlött fel bennem, amihez persze lukakat fúrtam még a szinterezés előtt. De ha van jó megoldás gumival való rögzítésre, akkor talán az lesz a nyerő!
Valaki tud segíteni ebben? Ötlet, hol kapható ilyen? (ha kap6ó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest