- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz zolka78 #19338 üzenetére
Ez igaz. Viszont a megváltást a vastagított küllőfejtől várom. Eddig minden küllőm ott adta meg magát, hátha ez tartósabb lesz. Sajnos egy boltot sem találtam, ahol egy darabot bele tudtam volna próbálni az agyba. Viszont találtam egy szegedi boltot, ahol emberi áron elérhető, és berendeltem egy kerékre valót némi tartalékkal. A fűzés menni fog, a centrírozást még valahogy meg kell oldani. Hajlok rá, hogy beteszem az első villába, és néhány kábelkötegelővel kijelölöm a referenciapontot. Sajnálok 30+ ezret adni egy állványért, ami meg alatta van, az kinézetre jóval gagyibb mint az első villám.
A felni kívül vastagabb, néztem 25-ös felniket is, de arra meg azt írták, hogy 2,1-től 3,0-s gumit vár. Ez a gumi meg 1,9. Talán szódával még elmegy a régi.
Szállításra 3-5 munkanapot ígértek, még 1-2 mire összerakom a kereket, így a köv. hétvégét is napoljuk, ha kérhetem.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest