Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz Alcsi69 #12499 üzenetére
Szia! Pentax vázon legegyszerűbb Pentax manuál obikat használni, nagyon egyszerű, feltekered, zöld gomb fényt mérsz, és manuál módban beállítod az expozíciót, majd kattitnt. Így kapsz egy időjárásálló, viszonylag elfogadható áru vázat, olcsó manuál obikat, vázban lévő stabilizátort mindenféle objektívhez. Egy Pentax M50 1,7 10-15e, egy M28 szintén ott körül, nagyobb nagylátók picit drágábbak, de az sem vészes stb. Használtan előfordul 17-70 f4 50 körül, ami sdm motoros, stb. Szóval, hogy minden objektív vázmotoros nem fedi teljesen a valóságot. Mellé persze sok objektív időjárásálló is, esőben, hóban, fagyban használható. De M42-es obikat is átalakítóval ugyanúgy lehet használni, bár szerintem az olcsó natívok mellett annyira nem szükséglet.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Alcsi69
senior tag
Még kérdés, hogy Pentax gépeken is lehet régebbi objektíveket használni? Gondolok ilyenre hogy Canon FD 50mm 1.4-es és 1.8-as objektívek, minolta 58mm f1.2 vagy helios 44-2 58/2?
-
Alcsi69
senior tag
Nem tudom mi a probléma egyébként a hangjával, nem úgy hallottam hogy nekem zavaró lehet.
Tudtommal Sony-nál APS-C gépeken lehet használni Full Frame objektíveket is. Direkt rákerestem.
M4/3-as gépeknek milyen hátrányuk van? Az hogy kisebb a szenzor? Nagyon szemezek az EM10 MKIII-va onnan, szimpatikus kis gépezetnek tűnik, meg bejön ez a retro kinézet is.
-
xXxian
senior tag
válasz Alcsi69 #12494 üzenetére
Ha épületeket fotózol, vagy portrézol valószínűleg nem hátráltatna.
De sport / gyerek / temészet (pl. madarak) esetében gáz. Meg úgy alapvetően is gáz, hogy valaki a 21. században egyáltalán olyan objektíveket árul, amit egy vázba épített fókuszmotor tekerget tetű lassan, cserébe iszonyat hangosan.
Ha már Pentax (tényleg szuperek a vázak!) én azt mondom mindenképp valami belső élességállítású obkejtívvel vedd. Pl egy ilyennel. S átfogásod is lesz.
Említetted a D7100-at, az a gép is hibátlan. Időjárásálló, no AA filter, kéttárcsa, 2 SD slot, satöbbi. Mindent tud, de tényleg, én imádtam. És rengeteg az AF-S objektív, villámgyors, hangtalan AF-al. (Ha videózni is akasz felejtsd el.)
MILC rendszerek:
Az A6000 Sony is kitűnő gép, minden tekintetben, fényképre, videóra is. Talán már az A6300 ára is elfogadható, ez már időjárásálló azt hiszem. Itt talán annyi gond lehet, hogy a cég a jelek szerint inkább a FF volanlra feküdt rá, nem tudom milyen jövője van a Sony APS-C rendszerének.
Fuji obketívekben nem talász gyengét, talán átlagosat sem - ez látszik is az árcédulán, itt ez a hátrány. Meg a videós képesség egyes vázaknál.
S itt az Olympus / Panasonic m4/3 rendszere, itt úgy vázakban mint objektívekben nagyon nagy a választék. Panasonic gépek általában videós képességekben is jeleskednek, sőt van pár speciális, kifejezetten videózásra tervezett típus. Az újabb vázakban már öttengelyes stabilizátor is van, vannak víz / porálló vázak (pl. G80) és objektÍvek is, ha pl. sokat túrázol. Ha a választék és az ár szempont, én itt kersesnék valamit.
Minden MICL rendszer előnye, hogy a kijelzőn (hátsó LCD és / vagy EVF) már a kész képet látod, a DSLR-el ellentétben. Videós képességekben a a MICL jellemzően jóval erősebb a tükrös gépeknél. Méretet és tömeget tekintve szintén MILC a nyerő. Sosem fogsz FF / BF problámával szembesülni, sok tükrösnél ez komoly gond sok esetben.
Sony, Fuji, Olympus és Panasonic a MILC rendszerek mellett tette le a voksát, itt már nem fog visszatérni a tükör, hiszen teljességgel felesleges. Sony a FF rendszert támogatja jobban a jelek szerint, s nemrég, sokak várakozásának megfelelően, ill. sokak döbbenetére a Panasonic is megjelent a piacon egy FF MILC géppel, az APS-C méret átugrásával:
Sőt, nemrég a Nikon és a Canon is kadott 2-2 MILC gépet:
Ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Alcsi69
senior tag
Köszi a válaszokat!
Megnéztem a videót amiben bemutatták a lassabb autófókuszt, ami tényleg kicsit fura volt, de nem hiszem hogy ez engem nagyon hátráltatna. Inkább saját magam fogom magamat hátráltatni mert nem értek még annyira hozzá.
Nem fér bele egy hátizsákba egy gép, mondjuk 3 objektív meg még néhány kiegészítő?
Nézegettem én MILC gépeket is, ahogy fentebb is említettem, de egyelőre nem nagyon nyerte el egyik sem a tetszésemet, esetleg az A6000 vagy az EM10 MKIII.Nem haragszom meg. Szerintem is van mindegyik rendszernek valami olyan dolga ami nem bejövős. Jelenleg még mindig abban az állapotban vagyok, hogy ha végtelen pénzem lenne rá, akkor se tudnám melyik rendszerbe kezdjek bele.
Igen egyébként, ez a két zoom objektív dolog se rossz ötlet a 18-55 + 55-300-val mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
peter9228
aktív tag
válasz Alcsi69 #12480 üzenetére
A 18-55 szerintem inkább tanulásra jó, aztán előbb-utóbb lecseréled úgyis.
Nagy látószögűből nekem egy Sigma 10-20-as volt, nagyon szerettem. Az egyik kedvenc képemet is azzal csináltam, főleg az élessége az, ami nagyon szembetűnő a kitobihoz képest.
Én egyébként azt ajánlanám, hogy először vegyél egy nagyobb átfogású obit, aztán megnézed hol mennyit használod. Nekem erre a fázisra a 18-55 kitobi és mellé az 55-300-as volt. Eredetileg azt hittem, hogy főleg teleobikat fogok használni, de néhány hónap alatt kiderült, hogy nem is igazán lőttem képeket 50mm fölött, ezért vettem inkább egy nagylátószögűt és 50-es fixet. Ez a kettő kb. teljesen elég is volt nekem.
Szóval lehet nálad is ugyanez lesz, kis idő után majd rájössz mit akarsz pontosan. Előtte szerintem nem érdemes venni semmilyen komolyabb obit, nehogy kiderüljön hogy nincs is rá szükséged és csak pénzkidobás volt.
-
nagyúr
válasz Alcsi69 #12489 üzenetére
Ne haragudj meg, de mindig találsz egy "De!" pontot mindegy melyik rendszert nézed.
Én a Pentax-szal kompatibilis vagyok, nem kedvelem a többi rendszer kezelését.
Nálam itt lett vége a keresésnek.
El kell mondanom, hogy a legszebb, leg meggyőzőbb fotóimat a filmessel lőttem - tök sima manuállal...
Mindig ezt az élményt keresem.
No persze van, mikor a gép tudáshatárai átlépése adja meg a kellő érzelmet a képben.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Wendelke
senior tag
válasz Alcsi69 #12484 üzenetére
A K-50 simán jó tanulásra, azt azért tudd, hogy ezeknél előfordulhat egy zárhiba, amitől páran tartottak, meg pár embernél elő is jött.
Én 16-85-s obit használok, az alap 18-55 nem jött be, de a mérete miatt jó lehet.
Amit fentebb írtak viszont teljesen igaz, mert egy dslr gép, meg az obik, vaku, stb. már nem fér bele egy fotós hátizsákba , és súlya is van, ha mindent akarsz vinni.
Obi kérdésben várd meg az okosabbakat.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
xXxian
senior tag
válasz Alcsi69 #12482 üzenetére
Majd az lesz.
Azt szokták mondani, az a legjobb fényképezőgép, amelyik NÁLAD VAN.
Én mindenképp valami MILC-et javaslok. Nincs szükség tükörre a 21.században, 2-3 kilogramm felszerelésre meg pláne,
Pentax csinálja egyébként a legjobb ár/érték arányú vázakat, ez vitathatatlan.
Cserébe kapsz vele csavargatós autófókuszt. Ezen a téren Nikon / Canon, vagy bármelyik MILC fényévekkel előzi meg.
Ok, utóbbi időben kapcsoltak, elkezdték gyártani az objektíveket halk, gyors AF motorral. Én szurkolok! Csak 1-2 évtizednyi késést kell behozniuk Canon / Nikon-hoz képest pl.
X
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Alcsi69
senior tag
válasz Wendelke #12483 üzenetére
Én meg már most kb minden nagyobb márkától néztem gépet, mert tényleg teljesen el vagyok veszve.
Egyedül a Fuji-t lőttem ki nagyon, mert annyira kevés illetve drága a használt piaca, hogy az nekem nem bejövős.Igen azt ha jól tudom pentaprizmás a Pentaxok keresője, 100%-os lefedettséggel, illetve mindegyik vázban van beépített képstabilizátor és weather sealing.
A K-50-es jó lehet tanuláshoz? Van fent egy most aprón egy 18-55 WR kit objektívvel 75k-ért.
Az a 18-55-ös kit objektív ilyen túrázós, "all-around" objektívnek jó lehet? Amikor egy objektívet megnézek, akkor mindig flickr-en nézegetem hogy milyen képeket csinálnak az adott objektívvel.Milyen nagy látószögű illetve portréhoz megfelelő objektív van pentaxokra, amik ténylegesen jók?
[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
Korábban én is a Nikon és a Canon között vacilláltam, de inkább a Nikon felé kacsingattam. Végül itt kötöttem ki. Amikor a Petaxot vettem, azért erre esett a választás, mert kevesebb pénzért többet kaptam mint a két nagyobb márkánál.
Új gépet vettem, K-50-et, most K-70 van (szintén újként érkezett), meg 6 obi hozzá. Az obik fele új, fele használtan lett véve.
Jó gép a Pentax ez teljesen egyértelmű, de kisebb a piaca, e miatt talán bizonyos tekintetben olcsóbb, de a két másik márkánál meg nagyobb a használt piaci választék. Az a probléma, hogy a többi márkánál a tudást és az árat nem tudom összehasonlítani a mi rendszerünkkel, mert ezt ismerem, így e tekintetben nem én leszek az aki megmondja a frankót , ha egyáltalán van ilyen.
Pentax erényei közé tartozik a manuális obi kínálat, ahogy írták is, jó kezelőszervek, időjárásálló kialakítás, jobb kereső.
-
nagyúr
Nekem is van Penti... Csak nyaraláskor szoktam használni. Cipelni kell. De nem bánom. Szeretem. Jó és érdekes képeket lehet csinálni vele.
Innen közelítsd meg. Manuális dolgokkal sokat lehet bűvészkedni egy digi géppel.
Tanulni jó, mert ne drága a kezdet, de itt is el lehet kapatni magad.[ Szerkesztve ]
-
Alcsi69
senior tag
válasz Wendelke #12479 üzenetére
Igen, használt cuccokban gondolkodok váz és objektívek tekintetében. (azért az ösztöndíj nem annyira jó, hogy újakat tudjak venni )
A cél jelenleg az, hogy normálisan megtanuljak fotózni. Azt követően nem tudom, szerintem a tanulási folyamat alatt el tudom dönteni majd hogy mit szeretnék kezdeni vele vagy mit nem. Valamennyire vágom a dolgokat egyébként, hiszen néhány hónapig volt lehetőségem használni egy Nikon D5100-at.
Igazából szerintem ahogyan kalkuláltam objektívek terén, egy ilyen "all-around" zoom mindenképpen kellene, egy nagy látószögű tájképekhez, meg egy portrékhoz megfelelő. Ezeken felül egyelőre nem tudom.
-
Wendelke
senior tag
válasz Alcsi69 #12478 üzenetére
Szerintem ebben a topicban csak egy válasz jöhet szóba: IGEN
De szerintem írjál kicsit bővebben az elvárásaidról. Fotózásban mi a cél, milyen területen, mennyi az anyagi keret, 1-2 obi, vagy obipark bővítés, meg ilyenek.
Ahogy elnézem, a használt az elsődleges cél, nem az új.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok, és már annyira összezavartak néhányan a különféle ajánlgatásaikkal (eredetileg Nikon D7100 és Canon 70D között gondolkodtam, de bejött még az OMD-EM10MKIII, az A6000 és az XT1 is ), így a Pentaxon is elkezdtem gondolkodni.
Egyelőre annyi kérdésem lenne, hogy érdemes belekezdeni a Pentax rendszerbe? -
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
kellene kis segítség
mivel évente talán 1x ha előveszem így megválnék a gépemtől és az obiktól kérdés mi a reális ár érte
Pentax K-x a 2 kit obival 15-55+50-200 illetve Pentax SMC 35-135mm F3.5-4.5 obi
kb 15e expo va a gépbe"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
freddirty
senior tag
Köszönöm a választ. Én tudásban némileg többet vártam már a KP-tól (versenytársakhoz képest), de végülis ami elég meggyőző, az a magas ISO melleti kiváló képminőség ami akár a fullframe-et alulról karcolja.
Árban szinte centre ugyanaz az amazon és a B&H (~800 usd). Mondjuk egy DA21+ valamelyik 35mm körüli prímmel már duplája az összeg, de kb. ennyiből jönnék ki ha vennék mondjuk egy milc fuji xt30-at egy zoomal és egy prímmel.fred
-
hcs57
addikt
válasz freddirty #12470 üzenetére
KP-t használok, mondhatni teljes elégedettséggel. K10D-vel kezdtem (K30, K50 is volt) valamikor, a többi vonal eddig sem volt eléggé vonzó, most sem. Hobbi célra soha jobbat. Kint üzletben nem tudom találsz e jó áron vázat, sokkal inkább az Amazonról veszik a helybeliek.
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
nagyúr
válasz freddirty #12470 üzenetére
Nézd, ha van obid hozzá és ismered őket, akkor érdemes szerintem. Nekem is úgy jött. Eszem ágában sem volt más eszközt venni, mint egy újabb tükröset.
A K20 után ugyan úgy kézre áll minden, szinte ugyan az a kezelés, becsukott szemmel megtalálsz mindent. (Én is pl)
Videóban sokat léptek a gépek előre és több a fókuszpont.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
Egy városnézés miatt meglátogatom new yorkot és arra gondoltam, hogy csak pár pentax obit vinnék ki és vennék kint egy body-t. (meg lehet egy 30-40 mm körüli pancake v. limited obit) Régen fotóztam már dslr-el (k20d van a szekrényben), és ránéztem mit tudnak mostanság a pentaxok. Nem voltam nagyon lenyűgözve a kp-tól, az eggyel nagyobb meg a fullframe az meg túl nagy és fotózásra párszor egy évben elővenni nem is értelmes választás.
Érdemes egyáltalán pentax vonalon továbbmenni? Vagy inkább keresgéljek máshol?fred
-
Wendelke
senior tag
-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Mit gondoltok, menyi a reális ára egy K-500-nak 18-55 kit-objektívvel (műanyag bajonettes, nem vízálló)?
Jó állapotban van 13k expo körül, Mediker-es, minden tartozékával, papírjával.
Köszi előre is,
XEladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
Wendelke
senior tag
válasz sasa134 #12464 üzenetére
Hát igen meg kell fizetni a jó obit, bár nálam egy ilyen árú, csak használtan jöhet, majd egyszer (esetleg) szóba. Addig is marad a Sigma 10-20 f3.5 , bár én is megtapasztaltam már, amit a hozzáértők mondtak, hogy Pentaxra, Pentax obit
-
hcs57
addikt
-
sasa134
addikt
Közben szép csendben kijött egy FA 35mm f2 és egy HD DA 11-18mm f2.8. Ez utóbbi azért nagyon kellett már.
Avanti Roma
-
hcs57
addikt
válasz Garrydj88 #12458 üzenetére
Mint egy kis K1... nagyszerű, vettem hozzá 2 után gyártott akksit, így még nem voltam úgy, hogy nem tudtam volna fotózni, akku miatt.
Az elektronikus zár is szuper, ha nem zajonghatsz.Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Garrydj88
újonc
Sziasztok. Pentax kp ről mi a véleményetek?
-
hcs57
addikt
-
Zoltán124
kezdő
Üdv!
Pentax kx-ről mi a véleményetek? -
_csocso_
senior tag
válasz Mikika #12451 üzenetére
Szia! Amennyiben van kezelési útmutatód, érdemes elolvasni, ha nincs letölteni. Bal oldalon van egy tárcsa, amit a tetején levő gomb nyomásával tudsz forgatni. A zöld négyszögletes állítsd a váz felé és úgy próbálj fotózni. Aztán tanuld meg használni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Örököltem egy Pentax k-50es gépet
Teljesen el van állítva benne minden olyannyira hogy nem lehet rendes képet csinálni vele
Létezik valami módja annak hogy gyári alapra vissza tudjak állítani mindent?Forever Apple
-
Wendelke
senior tag
-
törölt tag
sziasztok
A K70-et ugyanúgy elcseszték mint a k30 vagy k50 et?...a meghibásodásra értem...
-
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Egy egyszerű belépő kategóriás gépem van, Pentax K-m, nos nem tudom, hogy mennyire hatékonyan kellene működni a szenzor mozgatásos képstabilizálásnak, de mintha vagy nem működne ebben a gépben, vagy alig érezhető a hatása, próbáltam hosszabb záridős felvételeket készíteni, olyan körülmények közt, ahol már kézből kitartva tuti bemuzdul a gép, ezt megtettem ki és bekapcsolt stabilizálás mellett is, próbálgattam mindenhogy de alig éreztem különbséget
Láttam videókat erről, igaz ott Olympusokat mutattak, de ott komoly kompenzációkra volt képes a szenzor eltolás, Pentaxnál nem tudom hogy megy ez, lehet, hogy meghibásodott az enyémben, vagy kissebb a hatásfoka?
Van esetleg erről valakinek véleménye? -
Zozzant
addikt
Ricoh GR III NAGYON kellett! (aranyáron fix lencse)
50 1.4 SDM aranyáron KIHAGYHATATLAN!
11-18 halasztva 2019-re vélhetően aranyáron*2Mit is hagytam ki? Mindegy, aranyáron!
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy a tükörmentesek ennyire beindulnak. Fel kell lépni a cégnek is erre az fordulatra.
Majd jövőre. Mindig fáziskéséssel reagálnak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Sziasztok!
pentax mutatott valamit a német Photokinán?
Minden csak pana-zeiss-fujiról szól eddig.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
JulWCZar
senior tag
Udv!
Ujra rakaptam a K-5-osomre bo 6 ev utan Persze nem volt teljesen inaktiv 6 ev.
Rendeltem ra egy O-GPS1 modult, ami meg mindig nagyon draga, de legalabb garantaltan jo lesz a celra amire akarom: asztrofotozas.
Ez a modul tudja iranyita a szenzor stabilizalot hogy kovesse a csillagokat.
8mm-es Sigmaval lehet loni egesz egboltos Tejutat, aztan a hosszabbakkal konkret objektumokat. Ketfele uvegre szukitek meg beszerzest:
135mm Pentax Takumar f/2.5 => ez mar uton
200mm Takumar f/4 => ebbol K mount kellene, az M42-t konvertert horror kiszedni a gepbol.Elkepeszto dolgokat tud asztrofotoban az O-GPS1 meg egy ilyen koros geppel is.
-
MODERÁTOR
Nekem a 10+ éves K100D szíja mállott, ebayről rendeltem hozzá újat. Nem eredeti, de legalább jó anyagból van. Valami neoprén szerű anyag az alapja, kicsit nyúlik is, nyakba akasztva rugózik a gép. Azóta áttettem a K5-re, mert jobbnak találtam, mint a gyárit.
"Pentax K" van ráírva, modellszám nincs rajta.
Harrrr!!!!
-
Zozzant
addikt
Az enyémen belül a fekete anyag egyenesen szétporladt, kihagyta a szín eresztést Sima szövet nyakpánt (ebay) van azóta szinte minden gépemen. A régebbi típusú pentax nyakpánt is jó lehet amit még a filmesekhez adtak.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
jeni
félisten
Szia!
Találkozott valaki olyannal,hogy a Pentax K7 vállpántja ereszti a színét?A piros pólóm tiszta fekete lett a pánt nyomainál tegnap este. Vizet nem ért mégis,legfeljebb az izzadság van mögötte.
Ernyire nem volna szabad eresztenie,még akkor is ha tíz éves a cucc. -
_csocso_
senior tag
Tamron 70-300 újabb verziót használt valaki esetleg? Pár mondatot tudna írni róla? Köszi.
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Eladó K5, K5II, K70 v K-S2 vázat keresek -
Wendelke
senior tag
válasz #24334592 #12417 üzenetére
Szerintem ha ránézel az Index Pentax adok-veszek topicjára , nagyjából választ kapsz rá.
A gépet nem tudom, az obik sorrendben: 15-20, 10-15 és 30 amennyire megfigyeltem az árakat, de a te szempontodból sajnos, nem túl keresett termékek."Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
törölt tag
uraim ugy nez ki, hogy mas vizekre evezem igy megvalok az elso generacios K5-tol.
mit erhet manapsag egy ilyen?
(van hozza 50-200 meg 18-55 kit, es egy 50mm f1.8 pentax obi, taska, allvany stb) -
nagyúr
Nagyon köszönöm Wendelke kolléga korrekt üzletét.
Nagyot néztem, hogy a használati 300 oldala mind magyarul van - azt gondoltam, csak egy fejezet lesz benne magyar.
Lesz mit olvasni ebéd helyett.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
_csocso_
senior tag
-
tarsan
csendes tag
Üdv!
A K 20D gép mennyire szereti a régi manuál obikat,valaki használ még ilyen veterán gépet? -
hcs57
addikt
Lesz egy K-50 (exposzám 5000 alatt...) és egy DA 55-300 WR obi... mennyiért lehet ezeket eladni?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
nagyúr
Na srácok.... Belépek a K-50 klubba..
-
nagyúr
Találtam egy K50-est.
két gyári alap kittobi+Metz vaku+táska+Velbro állvány 145e. Kevés expoval.Mondjuk van egy Hama már... Az speciel nem kellene nekem.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest