Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Helló most segítsetek ha tudtok történt hogy tegnap feltöltöttem a 1000 huf -all a kártyámat ( pannon ) és jött egy sms hogy 1610 ft van rajta pedig totál lebeszéltem előzőleg és plusz 610 jött rá nem is lenne ezzel gond csak nem enged hívni senkit szóval kimenő hívást nem engedélyez mivel nem áll rendelkezésre elegendő összeg pedig online lett feltöltve benzinkúton és jött az sms hogy 1610 ft ez egyenlege ( közben ( 1000 re számoltam ) , semmiféle plussz szolgáltatásom nincs csak az 5 perx után 0 ft ,bejövő hívást enged de kimenőt nem semmi más sms nem jött Mi a teendő ?
-
INMOTEP
őstag
válasz Viktor0610 #3813 üzenetére
de normál boltban vásároltam készülékek szerződéssel már vagy 3 éve motorola v3 al pannon üzletben, arra gyanakszok hogy mostanában mindig 1000 FT tal töltöttem fel és a rendelkezésre állási idő így nem nőtt és gondolom közben lejárt de erről nem kellene kapnom sms t ?
-
INMOTEP
őstag
válasz Viktor0610 #3815 üzenetére
de úgy tudom 1000 Ft 90 napot jelent vagy rosszul tudom ?
-
-
INMOTEP
őstag
már kb 2 hónapja jött de 30 napnál is jönnie kellet volna szóval totál nem tudom mi van ilyenkor, működik térerő van bejövőt enged de nem engedi a kimenőt , sött ha valami szolgáltatás levenné az egyenleget rögtön jön az üzenet hogy aktiválva van ez meg ez , nekem csak az 5 perc utáni csomag volt aktiválva és a feltöltéskor 1610 jött rá azóta 1 sms sem jött
-
INMOTEP
őstag
válasz Depression #3823 üzenetére
én már nem is tudom mit csináljak mert nem találom a szerződést és azon van egy ügyféljelszó így telefonon meg azt kérik mert nem engedi be öket a gép hogy megnézzék , most vagy megkeresek a szerződést vagy hagyom a pi,,, ba már bocs csak nagyon idegesít most 1500 kellet feltöltenem a vodás kártyám
-
INMOTEP
őstag
válasz Depression #3825 üzenetére
persze a nevemen van , majd meglátom mikor lesz rá időm és bemegyek
-
INMOTEP
őstag
semmi nem wapozok nem netezek nem rendeltem semmi extra szolgáltatást csak egyedül az 5 perc után díjcsomag volt aktiválva de jött az sms hogy a szolgáltatás szüneteltetve van amikor nem tudta levenni az árát és még ha le is vette azt hiszem 450 az ára ha jó emlékszek de mit keres rajta plusz 610 ft amikor totál lebeszéltem most így 1610 ft van rajta és nem enged kimenőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest