- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
flame654 #17135 üzenetére
http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlas-elofizetok
Írd le a problémádat, és kérd, hogy méltányosságból cseréljenek. Hangsúlyozd ki, hogy a készülék rendeltetésszerűen nem használható (már ha tényleg így van).
Amúgy pedig jogilag még 10 szervizes javítás után sincs lehetőséged arra, hogy kötelezően cseréljenek, vagy pénzt térítsenek vissza (ilyen garanciális szabályok 2003-ban megszűntek, kivéve a vásárlástól számított első 3 munkanapot). -
Something_
őstag
válasz
flame654 #10027 üzenetére
Asszonynak rendeltem a T-től egy telefont, szerződéssel. Kihozta a futár, átvettem. Megnéztem, benne volt minden, bontatlan volt, fóliás.
Feljöttem a lakásba, elkezdtem volna üzembehelyezni, erre találtam egy 2 centis kopást, karcos.
Autóba ültem, T-Pontba a betanuló nyugdíjas nővel szenvedtünk egy kis papírmunkát és ott helyben adtak egy új készüléket.
Sztem itt is így kellene lennie az ügymenetnek, de mivel te nem cselekedtél azonnal, sanszos, hogy húzhatják a szájukat!
Az ilyen dolgokat azonnal el kell intézni, nem lehet várni... -
darvinya
titán
válasz
flame654 #10027 üzenetére
Én ilyen esetben nem gondolkoznék visszavinném és olyan patáliát csapnék, hogy az üzlet is beleremeg.
Ez úgy nézki kimerití az átverés fogalmát.
Tutommal már nincs használt keszülék forgalmazás Telenornál, ez csak a pannongsm-nél volt.
Ez kikell hangsúlyozni, hogy használt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- OLED monitor topic
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Peugeot, Citroën topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest