Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Viktor0610 #32971 üzenetére
"Továbbra sem értem, mi a probléma a lassítás helyett a teljes lekorlátozással."
Ha ezt nem érted, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Ha a telenor szerint se probléma, akkor miért nem lehet a myTariff csomagokban is "csak" lassítás, a fentebb idézett indokjuk egyhén szólva is nevetséges!
Ha szerintük nekem jó a lassítás helyett a lekapcsolás , akkor nekik miért nem jó fordítva lekapcsolás helyett megmaradjon a lassítás minden csomagra? -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #32971 üzenetére
Nem lenne gond,ha nem egy vagyon lenne a további adatkeret ára!
Más!
Szerinted ha én tegnap délelőtt megegyeztem ,és be is állították azonnal a csomag áramat az alkudások után,akkor már él és virul ugye?
Mivel délután ugye lehúzták az áremelést ,így most sokan megsz@vatták a szolgáltatót a kedvezmények kicsikarásával.
Én ha ez így van,tegnap a cikket olvasva úgy döntöttem,a kedvezményt + adatra fordítom. Tehát kérek rajta 1 gigát még.
Plusz 1 GB ------------->1500 Ft / megrendelés ---------------->1 GB / hó
Csak,hogy a pénzem ott maradhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Politika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EAFC 25
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest