- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
flash- #10135 üzenetére
Azon ne csodálkozz, ha a Sony elöl van a listában, mert a Nikon is az ő szenzoraikat használja.annyira 'szarok'. Konkrétan azért van egy szinten a Sony A7R a D800, mert segg ugyanaz a szenzor csücsül bennük.
Engem spec vonz ez a tükör nélküli Sony masina, de az obiparkom miatt én már röghöz vagyok kötve.
-
törölt tag
válasz
flash- #10135 üzenetére
Pentaxról csak annyit tudok, hogy nagy csendben van, vagy a reklámra nem költenek eleget, vagy a vázakra (kétlem), vagy egyikre sem.. nem tudom, mit csinál, hol tart, milyen fullframe-je van, stb. Ott ragadtam le, hogy mintha minden obija kivétel nélkül időjárásálló lenne, de hogy ez igaz-e, passz.
Én sem trollkodni akarok amúgy, de a kérdést Nikon topikban tetted fel a Sony, Pentax üvegekről. Erre itt nemigen lesz válasz.. talán a Pentax/Sony topic-okban, vagy az objektíves totyikban.
-
szmiatf
csendes tag
válasz
flash- #10135 üzenetére
Szervusztok!
Ezen én is mindig elgondolkodok, mérlegelem egy esetleges rendszerváltás lehetőségét.....
Canikon vonal a jó használtpiac miatt buli számomra, hiába tetszene egy Sony újdonság vagy egy Fuji XPro, megbénulok a nem létező obiparkom miatt....
Ha pl Sonyra moccannék, 2-3 obi kellene tőlük, az egész buli meg jóval milka fölé menne.....
Ráadásul a D-s obijaimmal meg osztozik a kisfilmes váz is
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest