Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
válasz szmiatf #10138 üzenetére
Hát ez az...
Az első egy alkalmazást hiányol (WIA 2.0), a második mindenről beszél (mit tud a program, milyen verziói mit tartalmaznak, hol lehet kérdezni stb.) csak épp magát a letöltést nem találom... )
A WIA 2.0 -t keresve pedig mindenféle PC vizsgáló alkalmazás letöltődik, csak épp a Wia nem...
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
Peethy
őstag
válasz szmiatf #10910 üzenetére
Nem pontatlan, hanem téveszt, van különbség. Ne vegyél 1.4-es obit, ha 2.8 felett használnád.
A Sigma 35 1.4 pazar, a Nikonnál is picit jobb, cserébe a Nikon kétszerannyiba kerül. Viszont ha DX-en használod, akkor az árából kijön vagy 6db 35 1.8, amelyikből valamelyik csak jó lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Peethy
őstag
-
*Ropi*
félisten
válasz szmiatf #10956 üzenetére
"Direkt kerestem DX-re Art-os, 30mm-es Sigmát."
Ha találsz szólj nekem is (mert nem létezik)! A dedikáltan APS-C szenzorméretre tervezett Sigma 30/1.4 EX DC HSM-ből nincsen ART szériás, az még a régi (a pontatlan AF-es). Az új, Full Frame méretű lapkát is kirajzoló 35/1.4 ART DG HSM az, ami veri a Canon 35/1.4L-t, meg sok mást is. Persze ebből is vannak hibás darabok, de jóval kevesebb, mint a régiből.
(#10958) juuzer: Vidd ki az előszobába! Én is oda száműztem a Voltcraft CM2020 töltőm: ventilátor hűti, na annak tényleg van hangja főleg, hogy folyamatosan változtatja a fordulatszámát, ami eléggé idegesítő hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
torzo
őstag
válasz szmiatf #22665 üzenetére
Nagyon fáj rá a fogam. Biztos, hogy jó ideig dx maradok- d7100-, csak volt már itt, aki sokat szívott vele fókuszban. A tartománya nekem amúgy is nagyon passzolna, na meg ez az 1.8 fix zoom, ezt még senki sem csinálta meg. 800 g, bakker, nehezebb, mint a váz?
Na, abbahagyom, mert mindjárt lekapcsolnak az offért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest