- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
keszegduda #1263 üzenetére
Szép kerek írás.
Ha hihetünk neki és miért ne hihetnénk, akkor a leírtak miatt én még mindig csalódott vagyok, mert nem egy új, egyértelműen mindenhol odabaxós cuccot kapunk, hanem egy olyat, ami az előző architektúra csúcsánál csak picit gyorsabb illetve némely alkalmazási területen már mondjuk szignifikánsan, de akkor meg jól meg kell nézni, hogy mire használjuk a gépet és akkor arra érdemes-e ezt megvenni. Hozzáteszem, jóval drágábban, mint mondjuk egy QX9650+X48 –at, ami azért szintén nem olcsó! Erről a cuccról váltani.. hát nem tudom.És nem azért fanyalgok, mert csak játékra használom a gépem! meg 3d06-ra.
én beteg, ezekre használom: tuningra (hobby), web böngészésre, 4-30GB-os rar-ok kicsomagolására, hálózatok szimulálására virtuálisan. (egy-egy futó oprendszer 7-25gigás fájlból tolja) néha játékra. A tuningra sajna mostanában nincs időm, meló van: virtualizálok, demózok. Az új platformot is azért vettem volna meg/venném meg, hogy ne csak az eddigi virtual pc/ hyper-v ben nyomjam, hanem a sokkal izgalmasabb alkalmazás virtualizációval a lehető legtöbb szoftvert, ami a gépemen van, bevirtualizáljam! Az Office-tól kezdve a wma-mp3 konverterig mindent. Pl. ha a böngésző virtualizálva futna, (ami mondjuk nem a legegyszerűbb, de megoldható), egy csapásra elfelejthetném gyakorlatilag az összes vírust, kémprogramot, biztonsági rést, mert ha meg is hekkelnek, a böngészőn kívül mást nem érnek el. Az meg maga egy db fájl, ha lezúzzák, beteszek egy dvd-t, átmásolok egy fájlt és mehetek sörözni. Ettől kezdve pedig egy csomó mindent nem kell többé installálni, elég csak átmásolni. És ez még csak a kezdet, mert gyökeresen megváltoztathat mindent az alkalmazás virtualizáció. Ehhez tűnt jónak 8 (16) mag, 12 giga ram, de az egyetlen i7-es proci, amit most „megéri” megvenni, az a 965-ös. az meg nem éri meg -
P00By
nagyúr
válasz
keszegduda #1263 üzenetére
Pont most kell elmennem
-
gV
őstag
válasz
keszegduda #950 üzenetére
a magas fogyasztással riogatók ezekután befoghatják a szájukat: +6W load alatt az egész rendszert figyelembevéve a QX9770-el összehasonlitva, ugyhogy Ci7-re még biztos vár stepping váltás, kiváló
-
westlake
félisten
válasz
keszegduda #950 üzenetére
latszik, hogy ertenek hozza a sracok.. 2.93ghz vs. 3.2ghz
(tudom, hogy nem azon a ~300mhz-en van a hangsuly, de...)
-
Csyppa
senior tag
válasz
keszegduda #666 üzenetére
Talán az IMC miatt nem kell akkora cache.(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Ryzen7 7800X3D, Asus Tuf B650-E Wifi, GSkill Flare X5 2x16 Gb 6000Mhz Cl36. Bontatlan
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Intel Core i7-4790 Processzor Socket 1150
- Intel Core i7 5930K
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G1610 2.6 GHz LGA 1155 SR10K (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest