Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
üzenetére
Úgy döntöttem hogy ha eltudom adni 965-öt akkor az újdonság varázsa és a jobb tuningeredmények miatt 975 lesz! Ha nem akkor megmarad és kész! Tényleg csak játszok a gépen 99%ban, és nevetségesen nem használják ki a játékok a cpu-t! Szóval nagy károm nem keletkezik ha rajtam marad! Max lehet poénból veszek egy 920D0 aztán pár eredmény után eladom!
-
sniper elite
senior tag
válasz
üzenetére
Úgy értem hogy ha tényleg nincs benne több anyag vagy másmilyen eltérés szinte mint a hagyományos verzióban akkor az árat is úgy kéne képezni, de az intel ehhez túl kapzsi! 120k-t a QX9650-re mondtam hogy akkoriban megérte, mert nagyon jó kis gamer proci volt! Amúgy felvágásnak érzem kicsit már én is ezt az Extrém Edition dolgot

-
Zájec
veterán
válasz
üzenetére
viszont az "én se gondolkodnék" mentalitásnak hála veheted fel a hitelt"
azt ami elötte van azt is olvastad
akkor nem irnál ilyet ,hisz ott a lényeg hogy lové van , vagy akár egy jóállás fizetéssel , vagy örököltem vagy bármi más ... ( eggyik se vonatkozik rám ) akkor meg miért ne vehetne az ember 1/2millárt gépet... ? ha egyszerüen ez a hobby-ja,, akkor vegye meg nyugodtan.. 
nem tudom miért irsz ilyet hogy "felelötlen gondolkodás" .. ez nem az...
például az a felelötlen aki mondjuk száguld a kocsijával és elüti a gyalogost a zebrán..
na az felöletlen , nem az akinek pénze van és vesz egy drága gépet....
az hogy neked meg nekem nincs pénze rá az egy dolog, ezért még nem kell gúnyolodni azzal akinek van... -
Jack O'Neill
tag
válasz
üzenetére
Egyetértek. A core2 még jó sokáig velünk marad. Ráadásul lassan már a földművesek is core2-vel fognak rohangászni mert olyan olcsó lesz
. Nehalem nem nagyon használja ki a tripple chanelt. Legalábbis ezeken az órajeleken ez látszik. Mivel megduplázták a memóriasávszélt valószínű nem is kell több a procinak, így nem is látsz gyorsulást, kivéve nagyon memória érzékeny területen pl: winrar. Amúgy sztem 3D tervezéshez jól jöhet. Szerintem ezzel már a köv szériára készülnek. A 6magnál már biztos látszani fog a különbség. Gondolom nem véletlen hogy azok már dupla QPI-t kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

akkor nem irnál ilyet ,hisz ott a lényeg hogy lové van , vagy akár egy jóállás fizetéssel , vagy örököltem vagy bármi más ... ( eggyik se vonatkozik rám ) akkor meg miért ne vehetne az ember 1/2millárt gépet... ? ha egyszerüen ez a hobby-ja,, akkor vegye meg nyugodtan..