- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
Invader HCA #6081 üzenetére
Azért ilyen jó cuccok mellé érdemes lenne venni egy olyan tápot amin van kettő 6 és kettő 8 pines kábel, mert később akkor még CFbe is rakhatsz kettő kártyát, és azért valljuk be az lenne az igazi ha tényleg annyit kapna a kártya ami elővan írva!
-
gombcomp
senior tag
válasz
Invader HCA #6071 üzenetére
Az X2 milyen tápcsatlakozókkal van meghajtva? (2db 6pin a minimum!)
-
Invader HCA
csendes tag
válasz
Invader HCA #6070 üzenetére
már az alaplap is jónak tünik, csak x2-vel nem ad képet, 7600gt-vel megy a gép!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Invader HCA #6067 üzenetére
Próbáljátok meg egy rammal, egy slotba a többit hagyjátok szabadon! Ha így sincs kép, akkor szerintem tanulj meg te gépet szerelni és ne hagyd másra...
-
HSM
félisten
válasz
Invader HCA #5983 üzenetére
Annyiból nem mindeg, hogy 32bites Vista max 4Gb ramot kezel, a 64bites többet. (Nomeg kevés ramon rosszabb a 64bites, mert többet foglal az oprendszerből)
Nagy ramos topic nem felelt meg?
-
HSM
félisten
válasz
Invader HCA #5928 üzenetére
Elvileg az átlag kisebb feszültséggel fogja tovább bírni tuningban (ilyen 1,2V körüli 4ghz-ekről beszélnek, de hiszem ha látom) meg néhány apróbb hibajavítás van benne, de ránézésre semmi komoly....
-
ATtIs_80
tag
válasz
Invader HCA #5544 üzenetére
A Scythe Mugen 2 CPU hűtőt csak ajánlani tudom mindenkinek! Nekem bevált!
Kellemes hőmérsékleten képes tartani a procit terhelés nélkül és használat alatt is! A számok magukért beszélnek!
milbo: ha jól sejtem, akkor te sem szeretnéd jobban húzni a gépet, mint én!? Ebben az esetben szerintem jól járnál egy Mugen 2-vel! -
milbo
aktív tag
válasz
Én is pont ebben a témában nyomozok. Az én gyárim mikor még hűvösebb volt, bírta 3.8-ig HT-vel. Most már csak kb. 3.6-ot. Ha még melegszik az idő (márpedig melegedni fog) akkor még lejjebb kell adnom.
Gyári hűtővel ezt Te is meg tudod csinálni. Prime-al kb. 70C volt a max, az még tűrhető.Ha esetleg másik hűtőre fáj a fogad, akkor az alábbi kép segítséget nyújthat.
-
HSM
félisten
válasz
Hát a gyári hűtéssel max 3200 környéke HT val, anélkül 3500-3600, ahogy fórumtársak írkálták, az enyém bontatlanul ott áll a proci dobozában... Nekem Coolermaster Hyper 212 van hozzá, ami lehűti 3800-on is 80 fok alatt, HT-vel, de 4Ghz-en se megy a proci 85 fok fölé. Ennél picit jobb a Thermalright Ultrák illetve a Scythe Mugen 2. Ezek jutottak eszembe hirtelen, de mindjárt jönnek majd szerintem még ötletek....
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!