- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A turbo v-vel én is félóránként csökkentgettem a feszt, mire meg nem fagyott, aztán kezdtem a hosszabb tesztet, de sorra eldobálta, szóval ami megy 30-60 perceket, az még messze lehet a stabiltól. Pont ez a "bajom" a teszteléssel, hogy sok időbe/türelembe kerül, és ez a kettő sajna ritkán van meg nálam.
Este megnézem nálam hány fokos a 21x172. Egyáltalán honnan szedtek ilyen beállításokat?
ImI87: Ha ennyire melegszik, akkor tök mindegy milyen feszen teszi azt, a lényeg, hogy az is rohadt meleg. Nekem 3800-on primolva 2 óra után 70-75 fokos a prockó, ha teszek a bordára még egy ventit, akkor 65-70, tettem is fel képet róla. Asszem nincs értelme cserélni.
-
ImI87
őstag
Persze, ez világos volt..........
Mostmár merem állítani: gecijó ez a D0!
3,9 giga @1,184V, és stabil
Viszont jobban is melegszik, már 72-73 fok prime 8K-10K tesztek alatt.A pasztázást csaknem rontottam el, most is úgy csináltam, mint máskor.
Másik észrevétel, hogy most LLC off, és nem ugrál a fesz, hanem teljesen egyenletes. Bios 1,275V, prime alatt 1,184V-ot kap, és végig konstansan ugyanez. LLC-vel állandóan ingadozott +/- 0,016V-ot.
Következő lépésben "emeljem" tovább a feszt, vagy inkább kapcsoljam be az LLC-t?
Ugyanarra az eredményre vezet, csak nem vágom melyik jobb/ésszerűbb, stb. Sokan paráznak az LLC-től, de ezek még olyan kis feszek, hogy itt még biztos nem káros a procira. (gondolom én)
Zájec: IBT már tuja kezelni a 8 szálat? Én még legutoljára 1.9-et néztem, és ott a HT miatt össze-vissza terhelt. Van azóta v.mi újabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest