Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

támogató

válasz Zájec #6409 üzenetére

A turbo v-vel én is félóránként csökkentgettem a feszt, mire meg nem fagyott, aztán kezdtem a hosszabb tesztet, de sorra eldobálta, szóval ami megy 30-60 perceket, az még messze lehet a stabiltól. Pont ez a "bajom" a teszteléssel, hogy sok időbe/türelembe kerül, és ez a kettő sajna ritkán van meg nálam. :DDD

Este megnézem nálam hány fokos a 21x172. Egyáltalán honnan szedtek ilyen beállításokat? :D

ImI87: Ha ennyire melegszik, akkor tök mindegy milyen feszen teszi azt, a lényeg, hogy az is rohadt meleg. Nekem 3800-on primolva 2 óra után 70-75 fokos a prockó, ha teszek a bordára még egy ventit, akkor 65-70, tettem is fel képet róla. Asszem nincs értelme cserélni. :)

• ImI87

őstag

válasz Zájec #6409 üzenetére

Persze, ez világos volt..........

Mostmár merem állítani: gecijó ez a D0! :Y 3,9 giga @1,184V, és stabil :C
    Viszont jobban is melegszik, már 72-73 fok prime 8K-10K tesztek alatt. :U A pasztázást csaknem rontottam el, most is úgy csináltam, mint máskor. :)

Másik észrevétel, hogy most LLC off, és nem ugrál a fesz, hanem teljesen egyenletes. Bios 1,275V, prime alatt 1,184V-ot kap, és végig konstansan ugyanez. LLC-vel állandóan ingadozott +/- 0,016V-ot.

Következő lépésben "emeljem" tovább a feszt, vagy inkább kapcsoljam be az LLC-t? :F Ugyanarra az eredményre vezet, csak nem vágom melyik jobb/ésszerűbb, stb. Sokan paráznak az LLC-től, de ezek még olyan kis feszek, hogy itt még biztos nem káros a procira. (gondolom én)

Zájec: IBT már tuja kezelni a 8 szálat? Én még legutoljára 1.9-et néztem, és ott a HT miatt össze-vissza terhelt. Van azóta v.mi újabb?

Új hozzászólás Aktív témák